Chrome Pointer

En tanke

   Då jag började spela SSO var det standard att servern stängdes ner vid tio och åkte upp igen vid två. Så är det inte längre.
 
   Tycker det kunde vara nice med nya tider. Typ "vi tar vanligtvis ner servern mellan de här tiderna och den kommer vanligen upp mellan de här tiderna" eller "vi tar ner servern vid den här tiden och vi vet att den INTE är uppe INNAN just den här tiden". Då jag ändå inte har något riktigt att göra på onsdagarna finner jag mig sitta och uppdatera SSO's hemsida konstant, för jag vill ju förstås börja spela så fort som möjligt då servern är uppe.
   Med tanke på hur många som kommenterar "när öppnar/stänger servern?" på Facebook tror jag inte att jag är ensam. Men det var som sagt bara en tanke.
 
   Undrar när snön kommer till Jorvik?






Ronja McKnight

Håller med dig, tycker det borde stå ca tid när det öppnas. I dagsläget tänker jag att de öppnar runt 15 men de är fel det med :/

Leiia

Yes, vore himla nice om de kunde ordna lite mer bestämda tider på onsdagsuppdateringarna.. q.q

Moa Ponyforest

Ja, det skulle vara jättetrevligt att faktiskt få veta mellan vilka tider de uppdaterar. I dagsläget har jag inte den blekaste aning om när servern ens stänger ner.
Jag kan säga att du inte är ensam om att sitta och uppdatera sidan, heh cx

Tina

Tycker inte dom ska stänga ner servern.
Men dom kunde ju gå ut på hemsidan att om man vill få nya uppdrag dagen efter så ska dom vara klara innan kl 00:00 och sen så kommer det nya kl 3:00. För så är det ju.

Svar: Men de måste ju få stänga ner servern för att få lägga in det nya materialet? Jag gissar att det inte skulle bli bra om flera tusen spelare är online samtidigt som spelet uppdateras. Däremot tycker jag att de kan ge preliminära tider för uppdateringen.
Esmeralda Silverforce

Tina

.... har man inte gjort alla uppdrag innan 00:00 så får man vänta en dag extra.

Evelyn

Har för mig att de förr skrev att de uppdaterade mellan 10-15, fast det stämmer ju inte längre i sådana fall

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.