Chrome Pointer

En annan dag tar en början

   Gårdagen började för min del med en panikångestattack (vilket var det minsta jag behövde) men blev bättre och bättre fram till att den blev typ bäst. Jag och Siri hade en grym dag på SIHS och spenderade ett antal timmar vid SSO's monter. Eftersom vi båda hade tröjor med loggan på så trodde nog flera att vi jobbade där, hehe... I slutänden så kom en tjej från Horse1 och bad oss vakta de tre hinder som de mindre barnen hoppade precis intill så vi fick avsluta vår dag på mässan som lekledare x)
 
   Vi fick prata med flera roliga typer under dagen, bland annat Lilly Underwood och Amanda Rainwood (vilka jag kände igen sedan innan till namnen - hade dock missat att de faktiskt var systrar!) och då Tobbe Larsson kom förbi så skymtade en Alice också... Alice hängde kvar med oss fram tills att hon var tvungen att åka hem men det var en lång och rolig pratstund.
 
   Sen får man ju också ge stor cred till de underbara människorna som faktiskt ser till att SSO fungerar och dessutom alltid är världens snällaste och trevligaste i möte med sina spelare. Det blev förstås lite prat fram och tillbaka om olika grejer både i och utanför spelet, och jag tycker det är så grymt kul att vi spelare faktiskt kan få chansen att säga vårt på det här sättet!
 
   Själva hästshowen i sig var förstås grym som vanligt! Poddkampen mellan Alex Schulman och Sigge Eklund var ju helt otrolig, jag skrattade nästan så att jag grät...Stackars Sigge lyckades trilla av två gånger och fick erkänna sig besegrad av Alex som trots några felridningar faktiskt kom i mål. Mycket annat kul hände, men det var nog ändå toppen av showen ;) Vet inte vad som har och inte har sänts av showen men om inte annat tror jag att SVT sänder lite av det i jul. Kanske finns på SVTPlay också?
 
   Ni som har varit på SIHS i år - vad tycker ni har varit roligast?






Mandy Applepie

Jag hälsade ju lite på dig och Siri. Jag såg på familjeshowen. Det roligaste var agility

Andrea Dolphinlund

Det måste nog vara när jag o min kompis gick till starstablemontern och träffade Game Master Lucia! Hon var bara sååå snäll!!!❤️❤️

Lilly Underwood

Jag tyckte alltihop var jätteroligt! Showen var grym, och givetvis var det superkul att träffa dig och Siri vid StarStables monter. Jättetrevliga att prata med båda två!

Längtar redan till nästa års show och hoppas att vi ses igen! :)

Amanda Rainwood

Att hänga vid SSO's monter och snacka med er och andra spelare var nog höjdpunkten på hela lördagen, tillsammans med Sigges otroligt snygga avsittningar ;) Och Friesern och skimmelaraben som kom in i manegen under något nummer, holy mother of god vad vackra de var *-* Och renen var ju bara för söt, och fallabellorna.. Äh, jag tycker att hela showen var grym! :D

April pinehill s2

Terrängridningen var bäst! Och sen när jag stod mittemot dig nere vid vattengraven, dock gick allt för snabbt för att jag skulle hunnit säga hej, men om det hade vart möjligt hade jag helt klart sprungit efter dig hahaha

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.