Chrome Pointer

Det är skillnad på att måla och redigera

   Det finns en sak som jag tror att flera har missuppfattat angående bilder som åtminstone jag visar upp; vet inte om andra har "råkat ut" för det, men jag har det iaf.
 
   En målad SSO-bild är då man använder penna eller pensel för att rita det man är ute efter.
 
   En redigerad SSO-bild är då man använder sig av en bild från spelet och klipper/klistrar i den för att få önskat resultat.
 
   Det enda jag egentligen målar på mina bilder är skuggor, man och svans. Linearten får väl räknas också, men jag anser att det är stor skillnad på att dra några streck och att kunna kombinera färger och texturer för att skapa magi!
 
   Jag håller på med redigerade bilder. Mitt mål är att rita så lite som möjligt (då min lineart är klar) och att redigera så mycket som möjligt. Jag är ingen vidare duktig konstnär på det sättet, att rita och måla är jag egentligen inte så himla duktig på (att rita/måla texturer, skuggor, blanda färger osv, det är ju bland det svåraste som finns!).
   Tänkte bara räta ut det frågetecknet.
 
 
Btw verkar det som att vi inte får veta mer om vinnarna i SSO's utlottning idag? Jag gissar att det då blir till morgondagens uppdatering. Jag vill gärna se vad SSO säger officiellt om saken av flera olika anledningar.






Mandie Äppelpaj

Men i förrgår sa de att det skulle bli en tävling, men man skulle inte skicka in något svar förrens igår så utlottningen börjar nog idag :)

Svar: Det jag antog var att de skulle dra lotterna direkt då anmälningstiden var över (för det hade känts logiskt, då hade de inte behövt göra det senare) menmen...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.