Chrome Pointer

Det är bekräftat!

   I morse skrev jag om en möjlig spoiler, men nu är det officiellt bekräftat och nu säger jag rakt ut att det här är hästrasen jag har väntat på så länge! Jag tycker det här är helt underbart, äntligen en fjording i ett välgjort hästspel! Och det här är inte den tunga, trötta och feta fjordingen många fördomsfullt tänker på; det här är den uppavlade, moderna fjordhästen som är så mycket vanligare idag!
   Dessa skönheter vandrar in i spelet den tionde december!
 
 
   Helt ljuvlig! Jag undrar dock vilken storlek det blir på dem - blir de stora som ponnyer? Jag hoppas inte det, jag vill ha dem lite större!
 
 
   De här två bilderna finns alltså för stunden. (Ja jag vet att det finns en annan, bläddra ner några inlägg) Jag tycker det här bådar gott. Jag trodde i morse att jag hade jättemycket att säga om rasen, men jag känner att näe, jag är nöjd. Jag är nöjd. Det här uppfyller helt mina förväntningar.
 
   Det jag tycker är synd är att jag har sett många spelare, mest utländska, klaga på Facebook under dagen. De tycker att hästarna, i brist på korrekt översättning, ser "cartoony" ut. Men, jag tror att de har missuppfattat vad det är för spel vi spelar. Det är en del av grafiken, en del av världen, hästarna ska liksom se ut så här... Jag tror själv inte att det hade funkat om de sett annorlunda ut.
  Hursom - I'm happy. Vänta bara till de kommer, för jag ska ha en! Det kommer bli en tävling också, som kommer sluta med att en av er läsare får en redigering, så...






Rännan Blåbro

Och nu det här dilemmat vilken man ska köpa.. x)

Svar: Haha precis x)
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Åh, på min födelsedag! :D

Svar: Ååh tänk vilken bra present :D
Esmeralda Silverforce

April Goldfall

Nämen, det här var ju en trevlig nyhet! 8D Hoppas också dem blir större än ponneyerna, kanske som araberna eller någonstans emellan :) och hoppas inte de är lika långsamma som ponnyerna xD

Svar: Haha nä arabsize är nog rätt lagom, och man får verkligen hoppas att de är snabba som alla andra - de här hästarna ser ju inte direkt tunga och kallblodiga ut!
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Omg *.* tror jag dog lite av lycka nu <3 Herre vad söta de är :DDDDDDD <3<3<3<

Ronja McKnight

Va fina! Vilken ska man ha, båda kanske? :)
Läser din blogg dagligen som du kanske märkt på mina kommentarer hehe.
Synd att du inte kunde hälsa på SHRK i helgen men vi kanske kan åka tillsammans dit om du har lust?:) Fick du någon favorithäst där? Min drömhäst är Vera, de kan du även se ett långt inlägg om på bloggen x)

Svar: Ja någon gång måste jag förstås dit och hälsa på igen, då det väl blir vore det kul om vi åkte tillsammans ^^ Min favorit är Zoran, underbaraste mysgubben ♥ Men alla hästarna som SHRK har tillgång till är ju himla fina på sina vis (jag har aldrig ridit någon annan än Bukett som mest stod och galopp-piaffade då vi gick sist på en uteritt), jag tycker mycket om Asprilla också :) (Dock vart hon ju skadad, vilket var himla synd...)
Esmeralda Silverforce

Bambi Deerheart

Gudomligt vackra varelser!
De ser ut precis som jag har föreställt mig dem i SSO :') Ja.. kanske även lite bättre :)
Skulle känns väldigt konstigt om det kom en häst som ser för realistisk ut till spelet. Skulle inte passa in riktigt. Och tack igen för en underbar blogg!! <3

lisa

Hej! Du som är så intresserad av hästar, tycker verkligen du borde titta på filmen "If horses could speak" :) är väldigt lärorikt om dressyren idag och hur skevt det faktiskt är. väldigt lärorik film som man garanterat får sig en tankeställare efter! väldigt lärorik.

lisa

OJ vad jag skrev ordet "lärorik" många gånger HAHAHHAH. ber om ursäkt men filmen är väldigt bra! (och lärorik ;))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.