Chrome Pointer

Den väldigt bortglömda bergsvägen

 
   Jag tror verkligen inte att jag är ensam om att många gånger ha stannat upp, tittat mot bergen och tänkt "Hm, vad hände med Fornkungens bergväg?"
   Gyllenåsarnas Dal öppnade den 5 juni 2012. Dalen har varit öppen i över två år, men området som så många av oss har försökt ta oss till (vet inte om ni minns hur vanligt det var att folk försökte bugga sig över vägen) är fortfarande avstängt. Eftersom Dinodalen stundar känns det som att det kommer dröja lite till innan något händer på det här planet.
   Jag har tidigare någon gång försökt hitta på vad som kan finnas där uppe. Jag har nog övergett de flesta teorierna på vägen. Just nu antar jag att det är någon slottsruin som ruvar på något konstigt. Kanske så att om man väl kommer upp möter man Rob och Bob, som skulle gräva sig till Kina men grävde fel och kom vilse? (Ingen av oss skulle väl bli förvånade om det hände) Kanske man möter ett spöke i stil med Jon Jarls ande? Kanske Aideen höll hus där uppe under sina levnadsdagar?
 
   Har ni någon konspirationsteori gällande vad som finns bortom Fornkungens bergsväg?






Wirre Weris Drake

Jag hörde något prat om en väg till Den Hemliga Stenringen men jag vet inte själv vad jag tror om det. Nyfiken är man ju och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi får veta :D

Stephanie Snowhall

Jag skulle gärna vilja ha lite sneeks på det! Tycker SSO är lite dåliga med att ge ut sneek peaks, de måste ju hålla oss intresserade av spelet, och de har ju väntat med Dinodalen till typ en månad innan det släpps. Hade velat veta lite vad som väntar bakom de stänga områdena!

Svar: Håller med om att det har varit dåligt om sneak peeks! Är verkligen jätteglad över att de har bättrat på det under den här hösten :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.