Chrome Pointer

De magiska klubbrummen

   Utseendemässigt sett tycker jag nog att man såg allt som finns att se i SSO's sneak peek-bilder, men de funktioner som finns i rummet är riktigt härliga! Jag och Siri räknade stolarna och kom fram till 93 stycken - 93! Vi är 6 stycken i Night Guards och nu känner vi att det är läge att få in åtminstone ett par nya kottar i gänget, nu då vi nästan bleknar bort i det gigantiska rådshuset.
   En sak som jag reagerade på var att det är "fasta" platser gällande stolarna i rummet. Jag tycker själv att alla medlemmarna ska kunna sitta vid långbordet om de vill, men om jag förstod det rätt kan varken novis eller stallflicka ta plats vid bordet? Just för Guardians gör det dock ingen skillnad, eftersom den lägsta ranken vi har är Mästare.
   Jag har själv varit Mästare typ för evigt, men jag blev uppgraderad till Klubbledare igår för att kunna sitta i fina stolen. Vi har alltid haft en väldigt stark demokrati i Guardians men vi har bestämt att vi nu har en styrelse på tre personer för att underlätta med beslut. Vi håller på att bygga upp en hemsida för klubben med information + möjlighet till ansökan, det blir nog himla bra då vi fått den lite mer färdig!
 
 
 
 
   Faktumet att klockan går i realtid får två stora tummar upp från mig!
 
   Jag gillar verkligen att det inte bara är olika kameravinklar då man sitter ner, utan att man också kan välja vinkel helt själv! Nu har jag inte varit på ett café sen efter uppdateringen så jag vet inte om det är samma sak där, men jag tycker att den egna kameravinkeln bör vara en självklar del även där!
 
 
 
 
   Vi kan väl sammanfatta det hela: Jag tror inte att jag kommer hänga här överdrivet mycket, åtminstone inte på ett tag, men det är ett himla fräckt ställe och det var verkligen på tiden att spelets klubbar fick lite uppmärksamhet! Det nya med klubbschema och allting är så mycket proffsigare än vad det tidigare har varit och det är jättebra att klubbarna nu kan ha både information och klubbregler i olika flikar.
   Nu tycker jag egentligen bara att det saknas en funktion för klubbansökningar av klubblösa spelare, sen tycker jag att klubbsystemet skulle vara rätt fulländat!
 
 






Rännan Blåbro

Det stämmer, noviser och stallflickor kan inte sitta vid det stora långbordet :3 Som klubbägare tycker jag den här klubbuppdateringen var ett rejält lyft! Både med de nya flikarna vid klubbinfon och klubbhuset :D Älskar detaljen med de emotes man får när man sitter i den stora stolen "Klubbledaren säger: Härmed förklarar jag mötet öppnat" osv!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.