Chrome Pointer

D-I-N-O-S-A, U R A DINOSAUR

   Satt på bussen och letade runt på nätet till en framtida Jorvikipedia-sida (alltså kan vi säga att det var väldigt dinosaurierelaterat) och följande låt dök upp i min iTunes-spellista. Visste inte ens att jag hade den på mobilen så det var kul, haha x)
 
 
   Nej nu ska jag vara lite seriös. Ny info har släppts på SSO's nyhetssida gällande Dinodalen! Det är en lite mer ingående beskrivning av några nya karaktärer.
 
   Först av alla har vi självklart Nic. Han behöver nog inte någon större presentation - majoriteten av er har mött honom förut och jag skrev dessutom kort om honom för någon vecka sedan.
Nic Stoneground
 
   Elsa Einstein kommer från den smarta delen av släkten Einstein. Henne mötte jag då jag red fel. Någon som är förvånad? Hon är lite bossig ibland, om vi ska sammanfatta denna överkloka karaktär.
Professor Einstein
 
   På bilden nedan ser ni Folke och Swedenborg. Folke, tillsammans med Trond, är affärsmän som man kommer möta på vägen. Swedenborg är faktiskt en karaktär jag inte har mött än! (Man hinner bara med ett begränsat antal uppdrag på begränsad speltid då man dessutom ägnar mycket tid till att utforska! (Dessutom slösade jag tid då jag fastnade och fick ringa hem x antal gånger, heh))
Swedenborg the Dog
 
   Igor mötte jag inte heller, men det berodde på ett kommunikationsfel mellan mig och spelkartan. Jag tror att uppdragen med honom kan bli lite intressanta! Ed Field tycker att det här är hans bästa anställning någonsin, men jag tror det blir fler än en som kommer reagera på den saken...
Igor
 
   Franke är nummer tre som jag inte har träffat än! Men jag som älskar myter och legender om monster tycker det ska bli spännande att se exakt hur lik denne herre är Monstret som Victor Frankenstein skapade!
Franke
 
   Den sista bilden gäller Berzelius, Swedenborgs ägare. Henne har jag inte heller sett! Det ska därmed bli väldigt roligt att se om denna dam är lika intelligent som proffessor Einstein, eller om hon gör något annat spännande i området.
Berzelius the Engineer
 
 
   I slutänden vet jag inte mycket mer än alla andra ;) Jag kommer sitta spikad framför datorn på onsdag, ser verkligen fram emot att göra alla uppdrag på riktigt - och jag vet fortfarande inte exakt hur man kommer in i Dinodalen från början, för de uppdragen har jag inte gjort, så jag är minst lika nyfiken som alla andra är :)






Amanda Rainwood

HAHAHAH GUD, låg i sängen och scrollade på bloggen när plötsligt Igors face dök upp, jag blev nästan rädd hahaha! Owo

Anonym

Hej Esme! Har läst på hästmagasinets sida om dinodalen och kom och tänka på en rätt intressant grej :) det finns en bokserie som heter "Sagan om isfolket" och det handlar om en hemlig dal med människor, människorna kallas för "isfolket" och det finns en karaktär i serien som heter "Trond". Tyckte det var lite spännande att det liknar boken. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.