Chrome Pointer

Blääääh

   Har i ungefär två timmar försökt på olika sätt få igång en intern hårddisk. Mejlar efter hjälp nu eftersom jag uppenbarligen inte lyckas få ordning på skiten ens efter tjugotalet Googlingar - men tror ni inte att mina högtalare lade av helt efter att ha kopplat in hårddisken? Gah, jag orkar inte, jag vet ju att högtalarna är rätt inkopplade... och jag kan inte använda mig av hörlurar hela tiden, jag får bara ont i både öron och huvud (pga känslig hud, inte volym). Jag lär ju antagligen få ordning på det någon gång snart, för jag brukar alltid lyckas lösa såna här problem så fort som jag klagar högt över dem, men det är ju ändå irriterande.
 
   I morgon når jag "äntligen" den nya ryktesnivån med Elsa i Dinodalen! Ska bli nice att äntligen få lite ordning på Nics läger. Självklart ser man ju spoilerbilder typ överallt ändå så jag har sett att jag kommer få göra några uppdrag jag missade på SSO-kontoret. Jag var påväg att göra uppdragen men jag missförstod kartan samt omgivningarna så det sket sig, haha...
   Jag har jääääättemånga bilder i min Fraps-mapp att gå igenom, sortera, beskära och allt, så det får jag väl ta tag i medan jag väntar på svar på mitt mejl. Jag tycker att jag bara blir sämre och sämre på att visa upp bilder, jag får försöka bättra mig med det! (Självklart har jag inte bilder på lager just nu, haha...)






Fredrik

Fick du någon ordning på högtalarna sedan? Det verkar ju vara ett jättekonstigt fel.

Svar: Nä, jag vet inte vad jag gjorde? Vet inte om jag kom åt något medan jag rotade runt inne i datorn...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.