Chrome Pointer

Angående pågående utlottning

   Jag är inte en med i utlottningen om att få åka till SSO-kontoret och är asnervös ändå... (Vet ni inte vad jag snackar om? SSO's Facebook!)
 
 
   Nejmen jag kan inte låta bli att hoppas att de som vinner är rätt "små" spelare, eller åtminstone spelare som är unga, om man säger så. Just för att jag kan tänka mig vilken otrolig upplevelse det måste vara för någon lite yngre att komma till SSO-kontoret. (Självklart är det en upplevelse även för vuxna men ändå) Särskilt om det också blir en liten resa av det hela...
 
   Nej jag ska inte säga mer än så, men jag är lika asnervös som typ alla ni som deltar och önskar er alla all lycka som finns!
   (Jag sitter och hoppar upp och ner och tycker det ska bli superkul att höra vilka som vann, haha...)
 
EDIT: Tror ni SSO-teamet tänker dra ut på spänningen ända till morgondagens uppdatering? För det känns som om risken finns... :s






Ronja McKnight

En fråga du kaanske kan svara på. Jag håller på att bygga upp mitt rykte på de ställen som jag varit för lat att lägga energi på. Var offline i 1,5-2 år innan jag började spela. Men nu är jag i kapp allt iaf sen ett tag tillbaka.
Iaf, jag kan inte bygga upp mitt rykte hos familjen Jarlasson på paddockön alls för hos dom har jag inga uppdrag. Vet du på något sätt man kan fixa de? Att kontakta sso-suport funkar inte, har annan e-mail som är spärrad (lång historia) Det är ett störande moment..har inget med den ön alls att göra typ.

Svar: Det är inget du kan göra något åt - Jarlassons går inte att bygga rykte med i dagsläget! Det är bara att vänta på nya uppdateringar där vi får lära känna dem bättre!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.