Chrome Pointer

Viktiga delar

   Då jag besöker andra bloggar finns det en sak som jag alltid, utan undantag, avslutar besöket med - jag tittar igenom länklistan bloggaren har. Jag har sagt det här så många gånger och jag kommer säga det många gånger till, men länkarna är ett jättebra sätt för oss att lyfta fram våra kompisar eller visa "ey, den här bloggen är riktigt bra". Jag tycker absolut att man borde ha minst en blogg i sin egen länklista på sin blogg, sen om man vill ha många fler är det självklart superbra. Jag är själv tyvärr rätt kräsen med min länklista - å andra sidan länkar jag alltid till folk som har bloggar om jag nämner dem i mina inlägg, oavsett om jag nämner dem för att vi har snackat om en grej eller för att de har kommit med idé på inlägg. Ni vet väl att all text i inlägget som är lila är en länk? Det blir alltså reklam för andra bara av farten, utan att man egentligen ser att det ens är reklam, och jag tycker det är en bra grej att göra. Varför skulle inte andra få chansen att hitta nya bloggar liksom? ^^
 
   Det där blev rätt långt, för egentligen var det inte blogglänkar jag tänkte snacka om nu. Jag tänkte mig faktiskt det fina SSO-forumet där jag har hängt rätt mycket senaste veckan. Har ni kikat in där? Jag hoppas verkligen att ni har gjort det, för det är ett ljust, lättförståeligt forum som är jättetrevligt att skriva i. Tyvärr är det ju så att folk droppar av då nyhetens behag försvinner, men jag hoppas verkligen att forumet inte dör ut! (Ni vet väl att det finns både blogg- och Instagramregister på forumet? Ni kan alltså få ha med både bloggar och Instagram-konton i en samlad lista!)
 
Klicka på bilden nedan för att hamna på forumet :)
 
 






Wirre Weris Drake

Jag är en flitig länk letare hihi jag brukar ofta kika igenom länklistor hos folk för att se om jag kan hitta någon intressant blogg :)

Lilly Underwood

Hej! På baksidan av Starshine Legacy - Mysteriet med Ödesryttarna, har faktiskt Starshine blå ögon :o Längst ner till vänster :o En jäkel på att byta färg tydligen xD

Lilly Underwood

EDIT - även på framsidan högst upp!

frida longlake

kan du lägga till mig i blogglistan på wikin? :)

Svar: Fixat! :)
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jo, det är jätteviktigt med spridning, det är ju så den communityn funkar, i princip. Samtidigt är jag en sådan där sniken person som inte gärna sätter upp just blogglänkar på länklista om jag inte kan få en länkning tillbaka i deras länklista. Fast tanken är väl att jag ska se över och bestämma vilka som är så pass bra att jag kan länka dem utan att gå och noobtigga länkning, lol. Länkar i inlägg när jag tänker på att göra det... vilket jag inte gjort på ett tag... dumma mig.

Dock, på tal om ett tidigare inlägg du skrev så måste jag ändra min länkning till Jorvikipedia till både svenska och engelska. xD

Gick med i forumet du länkar och även Star Stable iFokus. Tyvärr verkar bägge rätt döda. Hur illa upp tror du de tar om jag skriver något i varje tråd? Vill inte spamma sönder, men någonting måste man ju göra för att få igång dem...

Svar: Jag förstår precis vad du menar, jag vill inte heller länka vem som helst. Har blivit så att jag i min länklista länkar de vars bloggar jag läser oftast :)
Tycker absolut att du ska hoppa in i alla trådar du vill skriva i, forum är ju till för att användas ^^
Esmeralda Silverforce

frida longlake

tackar tackar :)

frida longlake

du ligger i min länklista :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.