Chrome Pointer

Ugh

   Har mått mindre bra under eftermiddag/kväll och har sovit mycket. Känner mig nu lite mer levande och fastnade med serie-grunkan som jag har nämnt lite tidigare. Tror den kan bli riktigt bra om jag bara orkar ta tag i den ordentligt - problemet är bara att jag har typ tusen andra saker att göra också.
 
 
 
   Medan jag var halvdöd tidigare idag började jag btw läsa The Fault In Our Stars. Har undvikt den just för att jag visste att jag skulle bli känslosam och jag sitter typ redan och storbölar trots att boken knappt har börjat. John Green är ett geni, punkt på den saken.






Abbie Diamondnest

Ohja, en av de bästa böcker jag läst. Och oom du redan gråter vänta bara..

Luna Snowwatcher

Åhh har velat läsa den boken så länge. Alla säger att den är jättebra så känner att det skulle vara på tiden tiden om man gjorde det.

Svar: Jag har länge tänkt läsa den, men har inte orkat eftersom jag vet att det är en bok som gör en rätt känslosam. Då man ligger helt utslagen av sjukdom passar det dock rätt bra att passa på att läsa - jag har redan börjat gråta knappt halvvägs in i boken men den är så otroligt bra!
Esmeralda Silverforce

Felicia Greenhill

Åh, jag har läst den, storgrät verkligen i slutet. En så sorglig men helt underbar bok!

Lucy Macwright

Den. Boken. Är. Bäst.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.