Chrome Pointer

Stendött

   Om man nu ser sig omkring i vårt SSO-community är det verkligen stendött. Alla verkar ha inställningen "meh" till typ allt, alla bloggar är relativt nere (för de flesta bloggare har spelat igenom hela spelet och kan inte komma på något att skriva om), de som fortfarande går i skolan har en massa skolarbete att ta itu med nu innan vårterminen slutar, de som inte går i skolan har en massa andra saker att ta itu med innan sommaren. Att det inte händer mycket i SSO nu gör ju inte saken så mycket bättre, men jag tror ändå att det är en bra grej såhär på våren. Är det inte bättre att passa på med såna här mindre uppdateringar då spelarna ändå håller sig borta från datorn? Om man kikar tillbaka i uppdateringarnas historia så är det överlag större uppdateringar senare på året.
 
   Det tråkiga med att så lite händer är att då man väl har tid och lust till datorn så finns det inte så mycket som kan roa en i SSO. Eller ja, inte så mycket som kan roa mig i vilket fall. Just nu har jag börjat gräva ner mig lite mer i bildredigeringar, och det är iofs superkul. Jag skulle vilja fortsätta rulla på med mina långa redovisningar och utläggningar om ditten och datten, fast det känns som att jag har snackat om rätt mycket, och det som jag har kvar har jag liksom inte så mycket vettigt att säga om. Har fått några kloka förslag från olika läsare också, men jag har faktiskt än inte lyckats spinna vidare på de trådarna, tyvärr.
 
   Ja, det är väl så att här på bloggen har jag inte så mycket roliga inlägg att komma med längre (känns som att imna inlägg numera mest går ut på att jag klagar över skolan), och jag är verkligen förvånad över att statistiken stiger hela tiden. Men aja, liksom, kul att ni är här!
 
   Mer än så har jag väl inte att säga just nu - eller jo, glöm inte bort tävlingen om Jorvikipedia-loggan! Jag har sett på olika bloggar att några av er har funderat på att vara med men inte kommit till skott än, och jag ser verkligen fram emot att få se fler fina bidrag från er :)






Alanis Moonstorm

Tycker det är synd faktiskt, för jag är van vid att kunna forumspamma och när communityt är dött så gör det ju inte så mycket för vare sig iFokus-sidan eller SSO forum. Jag tror admin blir lite sur om jag kapar en tråd för att diskutera med mig själv. Aja, jag har dragit igång två forumlekar, ett på vardera sida, och sådana brukar ju leva ett tag i alla fall.

Men att det blir lite dött betyder å andra sidan att folk inte längre behöver känna press vid att skriva kvalitativa blogginlägg och vara superaktiv i spelet, vilket är bra, för jag tror communityt behöver få känna lite lägre krav.

Svar: Jag tycker det är jättesynd då det är så här dött, för jag tycker det är riktigt kul att vara aktiv i det här communityt. Dock vet jag av erfarenhet att saker och ting kommer igång lite mer mot sommaren, då folk faktiskt har tid att spela.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.