Chrome Pointer

Schabrak jag skulle vilja se i SSO

   Det snyggaste schabraket jag vet är nog det berömda John Whitaker-schabraket. Skulle vara ännu mer perfekt om det haft uppbyggd front!
 
   Bild lånad från Johannagrant.se
 
  Jag vet inte om det kan bli snack om upphovsrätt eller vafasen man ska säga i den här frågan, men vore det inte dösnyggt med det här schabraket i SSO?
 
   Annars är jag riktigt förtjust i flera av HV Polos schabrak, samt några från Gold Medal, och liknande designer vore kul att se i spelet. Det stora problemet jag ofta har sett med hästspel genom åren är att kläder och utrustning går utefter vad "icke-hästmänniskor" tror fungerar, istället för att spegla hur det faktiskt ser ut på riktigt. Jag tycker att SSO än så länge har varit bättre än mycket annat jag har spelat, med det stora urval vi har, men då det kommer till just schabrak så tycker jag att urvalet är lite trist ibland. Mer schabrak åt folket!
 
   Alla nedanstående schabrak är från HV Polo:
 
 
   Alla nedanstående schabrak är från Gold Medal:
 
 


Maggie Sunbear (slutat)

Hej Esme, då problemet är när det är så himla små detaljer så är det ju svårt att se. Då blir det oftast som om man har kladdat ihop grön, röd och lila. Det tycker jag är lite synd men annars var det riktigt snygga schabrak. Och du vett väll att man kan skicka in till Starstable teamet och önska en sån. Plus att redigera en bild till den? ☺️❤️

Svar: Fast man behöver ju absolut inte ta med minsta lilla detalj - meningen med inlägget är att visa vilka schabrak som finns och är populära för att uppmuntra mer mångfald på schabrakens mönster i spelet :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.