Chrome Pointer

Ni vet väl att...?

   Varje gång jag gör en redigering ser jag till att spara motivet i PNG-format utan bakgrund. Det gör att jag jätteenkelt kan använda mig av samma motiv igen när jag vill, på nya bakgrunder.
 
 
   Den här bilden på Freya kan jag t ex återanvända när jag vill. Jag har självklart en till version med utrustning och ryttare, men just den här bilden var verkligen värd att spara i två upplagor. Om jag vill använda mig av just den här bilden på t ex en header behöver jag bara måla över konturerna på den här bilden (samt rätta till färgerna på magen lite) så att de blir lite jämnare så är det färdigt sedan! (I vanliga fall är jag lite prydligare än så här, men jag blev lite trött på den här redigeringen och ville bara ha den klar)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.