Chrome Pointer

Nämen tjeenare

   Jag har typ nästan-varit-påväg-hem sedan klockan tre idag och kom hem NU. Hej. Jag har haft tre jättebra dagar på paradiset på jorden samt fått träffa hästen jag älskar mest på jorden och är nu ganska nöjd med livet, trots att jag är äckligt trött samt rätt irriterad över att resan hem i slutänden tog fem timmar istället för de vanliga två (plus att jag har sovit dåligt under helgen, surt).
 
   Så som jag har fattat det så verkar SSO-communityt ha vaknat lite under de här tre dagarna; jag har inget internet på den där gården så jag kan typ se tre Bloglovin'-poster innan telefonen lägger av, men jag ska läsa in mig lite på vad som är på gång just nu. (Innan ni kommer kutandes - det är jättegulligt att ni vill informera mig om diverse nyheter som händer på SSO, men det är oerhört sällan jag ligger efter i själva nyhetsflödet; kom ihåg att det är jag som har yttersta ansvaret för Jorvikipedia, jag SKA liksom ha koll på allt och därmed HAR jag koll på allt. Så tack ändå, men jag har utmärkt koll på nyheterna själv!)
 
   Bloggflöde - sen sova. Isch, vad trött man kan bli. (I förbigående kan jag nämna att Norrköping Horse Show var en mycket regnig historia. Dock såg jag Malin Baryard rida och det är ju alltid åzum (y) )


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.