Chrome Pointer

Liten utvärdering

   En ganska normalstor uppdatering idag, om man mäter den jämte andra uppdateringar på sistone. Några hästar, en kort uppdragsserie, en sadel och ett träns. Sadeln och tränset matchar utmärkt till Westernsetet som att LTSR's har, jag har länge saknat utrustning som matchar kläderna så jag är glad över dem!
 
   Ponnyerna tycker jag är oerhört söta. Bilden på SSO's hemsida gör dem verkligen inte rättvisa, man måste se dem i spelet. Jag hade knappt hunnit placera mig framför Sparkle innan jag visste att jag var tvungen att köpa henne. Först var jag osäker på den svarta ponnyn, tyckte den var för mörk med för stora kontraster, men jag ändrade mig då jag såg Myras Safir. Den ljusa skäcken var jag först tveksam till men utan posteffekterna är den ursöt.
 
   Uppdragen - absolut! Helt okej uppdrag som var ganska trevliga att göra, det var skönt med något som bröt av lite från de vanliga dagliga.
 
   Jag kan alltså säga att den här uppdateringen var helt okej. Inget revolutionerande, inget direkt dåligt, det var en helt okej uppdatering och jag känner mig nöjd med det.
   Det jag däremot har ett problem med är folks urtrista reaktioner på uppdateringen. "Buhää, vi vill ha TInkerhästar" - men kom igen, de har inte ens blivit officiellt bekräftade. Vem säger att det kommer tinkers även om de nu ska finnas i spelfilerna? De kan lika gärna döpas om och omarbetas till åsnor, vi vet ju ingenting. Jag tycker att många spelare (i synnerhet de som syns på Facebook) har en otroligt dålig attityd mot spelet och jag blir nästan förundrad över att de faktiskt stannar kvar och spelar, så mycket som de klagar. Tråkigt är det, för då folk gör sitt allra bästa för att framföra negativa åsikter (som inte ens är kritik, det blir bara negativt skrik och tjat) så blir det inte roligt ens för de som tyckte att uppdateringen var den bästa i år.
   Tycker alltså att folk överlag kan tänka lite på vad de skriver. Man kan ju alltid säga "åh järnspikar, det här var inget för mig, det blir säkert något jag gillar nästa vecka" istället för "det här suger och jag hatar det här spelet jättemycket för alla uppdateringar är värdelösa" - visst blir det skillnad mellan dem?






Charlotte Snowborn

Jag skulle nog tycka det var ännu värre om det enbart kom uppdateringar som var enorma varje vecka, charmen skulle ju försvinna helt från att gå och längta lite extra (nu menar jag absolut inte över 30 veckor, men i alla fall någon månad.) och spelet skulle absolut inte falla alla i smaken ändå.
Nej, jag uppskattar olika typer av uppdateringar, för en vecka kommer något -jag- tycker jättemycket om och andra är inte lika förtjusta och tvärtom, mångfald är kul.

Svar: Det håller jag absolut med om. Som sagt, det här var ingen stor uppdatering, det var inte heller årets bästa uppdatering, men den var helt okej och man kan faktiskt känna sig nöjd med den. Varför hålla på och bråka liksom, det kommer ju ändå en ny uppdatering om en vecka?
Esmeralda Silverforce

Astrid Westyard

Hej jag undrar om du redigerar/gör porträtt av verkliga hästar? För du är otroligt duktig på det du gör och jag skulle hemskt gärna vilja ha bilder på mina hästar IRL (har tre) och om du isådna fall gör det tar du någon ersättning? :)

Svar: Hej! Tack för dina fina ord, men tyvärr ritar jag inte alls verkliga hästar just nu - jag tycker det blir för stor press för att försöka få dem att se verklighetstrogna ut. Om jag någon gång ändrar mig kommer jag dock berätta det på bloggen ^^
Esmeralda Silverforce

Adrienna Darkbell

Jag håller med dig, det är rent av skrämmande hur det har blivit bland alla spelare. Just nu verkar det som världens hype om just tinkrar, men det är ju som du säger, bara för att de kanske finns i spelfilerna betyder det inte att de absolut kommer komma till spelet. Och så fort det blir en mindre uppdatering eller en uppdatering som kanske nämns som "tråkig", då ska det då allt klagas. Det var ju många som klagade när vi fick huvuduppdragen också, att de var för korta också, men hey. Uppdragen var fantastiska! Och faktiskt så var dem väldigt långa, de hade kunnat delas in i fler dagar, men då hade det också klagats på.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.