Chrome Pointer

Jorvikipedia

   Det började som en kul tanke och slutade som något helt annat. Om ni nu försöker gå in på SSO Wiki så kommer ni direkt bli omdirigerade till sv.Jorvikipedia.wikia.com, är inte det åzum? :)
 
   Jag har ju sagt att jag har gjort mycket annat då jag inte har spelat SSO på sistone. Anledningen till det är att jag, tillsammans med mina två Jorvikipedia-Admins Daisy och Lys, har planerat och strukturerat för det senaste projektet - ett engelskt Jorvikipedia. Det tog mycket tid och många mejl till Wikias support, men nu basar jag över både svenska och engelska Jorvikipedia och har möjlighet att utveckla dem sida vid sida. Fortfarande är det otroligt mycket jobb kvar, men vi är på god väg! Ni som är duktiga på engelska är välkomna in för att börja redigera på det engelska Jorvikipedia; undvik dock gärna att starta nya sidor och lägga till nya kategorier just nu, då jag jobbar på det tillsammans med Daisy och Lys.
 
   Alltså:
Gamla vanliga SSO Wiki på sv.jorvikipedia.wikia.com
Engelska SSO Wiki på jorvikipedia.wikia.com   
 
   Då jag för någon månad sedan föreslog en tävling om Jorvikipedias logga blev det positiv respons. Ni får hålla utkik - inom en kort tid framöver, förhoppningsvis inom några dagar, kommer tävlingen upp och jag hoppas att det är många som vill delta :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.