Chrome Pointer

Hoppsan

   Det var länge sedan sist, men nu blev jag utkastad från servern! Jag hade lite problem med chatten idag och jag såg på SSO's Facebook att det hade varit problem, så det var väl lite väntat egentligen.
 
 
   Vill dock dela med mig av en tanke som slog mig medan jag drällde runt på Sparkle. Nu finns det jättemånga hästar i SSO. Dels finns det många, många versioner av våra starthästar, dels finns det över 50 köpehästar utplacerade i stallen runt om Jorvik. Det är så många olika hästar nu, som passar så många olika människr, att det faktiskt är väldigt sällan som jag ser två ryttare i närheten av varandra med likadana hästar. Och jag tycker det är superkul - snacka om mångfald! Jag tycker det är fantastiskt att det har blivit så, det är ju mycket roligare än att femton ryttare som traskar runt i någon paddock har exakt samma hästarm eller hur? :)






Wirre Weris Drake

Vi satt också och diskuterade mångfalden igår :D

frida longlake

skulle va sjukt coolt om du kollade min första redigering kanske ge tips om du orkar, för du å dina redigeringar inspererar mig till å testa redigera kram <3 http://flonglake.blogg.se/2014/may/forsta-redigeringen-nagonsin.html#comment

frida longlake

skulle jag kunna få testa å göra en redigering till dig? :) inte så bra på det dock du kan kolla min blogg om det, för vill göra nåt till dig, varför? för att du finns å är sjukt awesome kram :)

Svar: Haha, vad gullig du är :) Självklart får du göra det!
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Håller med dig! Så mkt trevligare. Speciellt nu med ponnyerna, mer variation, mer unikt!
Skulle dock varar trevligt att kunna byta man även på frieser. Åtminstone knoppar (eller kan man det?)

Svar: Man kunde byta man under typ en vecka då Friesrarna buggade, men om jag minns rätt så var det inte alla som kunde det ändå... Tycker själv att det är surt att man inte kan byta manstil på dem, trots att jag själv föredrar min egen Mandrake i den långa manen - det är mer en principgrej, liksom.
Esmeralda Silverforce

frida longlake

så nu är bilden klar, :D redigeringen jag skulle göra till dig alltså, hoppas du gillar den :) det är bara att gå förbi inlägget om teddy ( om du inte vill läsa för det handlar lite om potter älskar harry pottr haha) så ja hoppas du gillar den. kram ;)

frida longlake

notera gärna att et är 2a redigeringen någonsin :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.