Chrome Pointer

Har inte orkat spela

   Jag har inte spelat SSO så som jag brukar på flera veckor nu. Det är inte direkt så att det är för att jag tycker det är tråkigt eller något, jag har bara haft en massa andra saker som kommit ivägen. Då jag väl har haft tiden har jag inte riktigt pallat helt enkelt, vilket märks då jag väl loggar in - det var ett tag sedan mina hästar hade en grön smiley.
   Just nu känns det dock som att många tröttnar på spelet och mest har lust att lägga av. Jag tror dock att majoriteten kommer tillbaka; förra våren tror jag att det var typ samma grej i communityt. Det är ju ändå synd att folk droppar av, men jag tror att många kommer tillbaka mot sommaren då de inte har skolarbeten och liknande att tänka på. Just nu är skolan största anledningen till att jag spelar så lite - jag får dåligt samvete då jag loggar in på SSO eftersom jag vet att jag egentligen borde lägga lite tid på min uppsats. (Det går btw framåt, någon som har lust att korrekturläsa Voldy den II Hitler om några dagar?) Jag gör dock en massa SSO-relaterade grejer utanför spelet; jag kommer berätta mer om det inom någon vecka.
 
   Även fast det är lite lågperiod gällande mitt spelande just nu så vet jag att jag kommer få upp lusten snart igen; det kommer ju liksom uppdateringar till spelet varje vecka, när som helst kan det ju dyka upp något superkul. Funderar på om jag skulle ta och köpa hem mitt nya sto Elsa också, jag tror att motivationen går upp lite med en sån snygg häst i stallet ^^
 
   Det är väl typ det som händer bakom kulisserna. Förutom det håller jag på och skriver spelrecensioner över typ vartenda spel jag äger, för skojs skull. De kommer dyka upp en efter en framöver, med lite mellanrum mellan varann.
   Okej, det var typ det.






Siri

Kan korrekturläsa den om du vill - du hjälpte mig en del med Stolthet & Fördom så är skyldig dig en tjänst x)

Svar: Det vore åzum (y) jag kan mejla den till dig då jag fått lite mer ordning på resultatdelen!
Esmeralda Silverforce

Siri

Gör så!

Danielle Mistlake

Jag kan också läsa den om du vill :D Jag älskar att läsa ;D

Danielle

Svar: Vore jättesnällt :D Jag skickar ett mejl då jag är redo att visa upp den!
Esmeralda Silverforce

Rose

Skulle gärna vilja korrekturläsa Voldy den II Hitler, om jag får ^^

Svar: Absolut! Jag skickar ett mejl inom ett par dagar :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.