Chrome Pointer

Försöker lista ut hur stora de är

   Jag får intrycket av att Tinkerhästarna är typ gigantiska. Tänk så som man verkligen tänker arbetshäst - stora, breda och kraftiga. Men jag blir ändå så osäker, för jag tycker det ser ut som att den svartskäckade är större än rödskäcken?
 
   (Alla bilderna kommer från den officiella trailern och är aningen beskurna)
 
 
 
 
   Tänker då i synnerhet genom att se var ryttarens fötter finns på hästen. Det kan ju vara så att man blir lurad av vinkeln, men... asså jag blir lite osäker. Galet nyfiken är man ju nu i vilket fall! (Jag ÄLSKAR btw manen och svansen, fantastiskt snygga! Känns som att det här kommer bli min nya favorittyp av häst :D)






Bella

längtar verkligen! dock så rids rödskäcken barbacka och svartskäcken inte, så hon på rödskäcken kommer ju längre ner på ryggen eftersom hon inte har någon sadel :D

Svar: Helt sant, dock så tycker jag det ser ut som att hon på rödskäcken kommer ner jättemycket mer med skänklarna!
Esmeralda Silverforce

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Svartskäcken rids ju med sadel och rödskäcken utan, sedan är även bilden på rödskäcken lite mer ovanifrån än den andra, så man kanske inte ser hela magen riktigt. :)

Mary Northwood

Jag tror ju att dom är någonstans mellan starthäst och frisse/lus. Alicia S satte ju in en frieser brevid tinkern i sneak peak bilden och tinkern var mindre. Men jag tror ju att tinker e större än starthästmodellen, för liksom, det skulle ju vara like konstigt annars...

Ava Turtlenight

Det kan vara lite konstigt att tinkrarna är så stora i SSO, nämligen irl är dem ganska små, inte så hemskt stora! Visst
R dem kraftiga, men verkligen inte så stora. Våran en tinker irl är ca 175 com men han är en speciellt stor tinker...

Svar: Håller med, men det känns ju som att de här ska representera de allra tyngsta Tinkerhästarna som inte är uppavlade för ridning. Jag tycker de ser galet stora ut, men jag kan faktiskt ta det eftersom de ser så himla bra ut i övrigt ^^
Esmeralda Silverforce

Astrid Westyard

Tror det bara är jag som är besviken, visst dom har gjort kroppen helt fantastisk men jag gillar inte huvudet. Eller snarare ögonen tror jag. Men jag hoppas jag gillar dom när jag ser dom i spelet så brukar det vara på bilder så blir jag alltid besviken på dom nya hästarna men i spelet blir jag galen i dom :)

Rose

Lånar dessa bilder till ett inlägg, om det är okej? :3

Svar: Gissar att det vid det här laget är lite sent svar men bilderna är ju inte mina från början så självklart är det okej för min del ^^
Esmeralda Silverforce

Sigge

Hon som rider på den bruna sitter inte på en sadel eller filt! ;) Man kommer ju längre ner om man rider utan sadel och filt! x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.