Chrome Pointer

För jag råkade-liksom-ta-studenten-utan-att-jag-ens-visste-om-det

   HUR KAN MAN TA STUDENTEN UTAN ATT VETA OM DET?? Den här skolan är ju inte sann, noll information alls! Det var min mentor som typ sparkade upp mig ur min stol och skuffade upp mig på scenen i skolans aula med motiveringen "men du har ju gått klart nu, upp där". Mycket smidigt. I övrigt har min jättekonstiga avslutning på skolgången kantats av underbara klasskamrater och några mindre, väldigt trevliga överraskningar på vägen. Ett konstigt år som har bringat fina människor med sig!
   Det innebär alltså att jag är färdig med skolan - och för stunden också arbetslös. Under sommaren har jag jobb men i september... heh... finns det någon kurs att gå, typ "hur blir man vuxen och skaffar sig ett liv"?
 
 
   Nu ska vi återgå till huvudämnet, vilket är ett onlinespel vi alla känner till (så himla fyndig man är idag). Dagens uppdatering - jag var faktiskt grymt besviken då jag satt på bussen hem och checkade nyhetssidan på mobilen, det var jag. Nu då ajg kom hem och öppnade Facebook å andra sidan, då kände jag att jag absolut kan leva med dagens uppdatering. (Om ni undrar vad fasen jag snackar om, se inlägget under.) Tinkerhästarna är väldigt mycket större än jag skulle ha önskat - men de fungerar. Riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot att se dem i spelet och jag hoppas fortfarande att det kommer en brunskäck. Det här öppnar ju också möjligheter till andra tunga hästar, som Nordsvenskar och Shire - helt underbart tycker jag! (Det jag dock stör mig på är att den kallas Tinker Horse på engelska - jag vet att det namnet faktiskt funkar på engelska men såvitt jag har fattat det så är det riktigt accepterade engelska namnet Gypsy Vanner eller Irish Cob, men jaja)
 
   Jag kommer nog inte synas så mycket i krokarna just nu; jag har en liten lista jag måste beta av med Jorvikipedia-grejer som jag ligger galet mycket efter med och helst ska jag få ordning på det innan i morgon, då jag har annat att göra.






Daphne Dragonheart

Jag tror jag blev mer besviken än sig då min SR har hårt ut nästa vecka...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.