Chrome Pointer

ESC - deltävling 2

   Så som tidigare konstaterat, jag älskar Eurovision Song Contest något enormt. Jag kommer alltså sitta spikad hela kvällen framför tvn, hoppas att ni gör samma sak :D Ikväll kommer bland annat en skäggig dam från Österrike tävla, tillsammans med några Polacker som... asså jag vet inte om de driver eller om de är fullt seriösa, men... ja, ni ser väl då de väl står på scen om inte annat.
 
   Sanna Nielsen från Sverige är redan i final till på lördag, men det ska bli kul att höra låtarna ikväll. I vanliga fall är jag förberedd och har hört alla, men har haft så mycket annat att tänka på senaste veckorna. Jag kommer dissa datorn och hålla mig till tvn istället, men jag återkommer i morgon ^^
 
   (Ni får en urgullig gif på allas vår SDF, här som underbara Lynda Woodruff, bara för att. TJO!)
 


Luna Snowwatcher

Måste erkänna att scenen och mellanakterna var urhäftiga i år. Danmark har verkligen lyckats! B-D

Svar: Ärligt talat tycker jag att förra årets shower var mycket bättre, men sen så var det ju Edward af Sillén som regisserade och skrev manus och jag kan inte göra annat än älska allt han gör x) (Han är btw tillbaka som kommentator i år, jag är glaaaaad)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.