Chrome Pointer

Den älskade banken

   Ni som har varit med ett tag vet att om det är något jag vill ha i SSO så är det det här hindret från Höstryttaren.
 
   Det hoppas på ett sätt i Jessicas terrängtävling i Firgrove, men om man kutar runt själv kan man hoppa det på oändligt många olika sätt. Tyvärr buggar det lite för mig, så jag fastnar i hindret och studsar tillbaka hela tiden (gäller mestadels staketet mitt på banken), men jag kan tänka mig att det skulle vara relativt felfritt i SSO. För att visa min poäng har jag ritat upp några exempel på hur man kan hoppa banken:
 
 
 
 
 
 
   Som sagt - otroligt mångsidigt hinder. Just det här står där sandtaget står i SSO (alltså där Andy har sina får), men det är ju inte direkt brist på plats i SSO ändå, särskilt inte om Södra Skördebygden öppnar, eller om Firgrove plattas ut lite. Eller varför inte på Glömda Hedarna, då Bedrövade Dews farm har öppnat?


Wirre Weris Drake

Jag tycker också om det där hindret och hoppas att något liknande dyker upp i sso i framtiden :D

Luna Snowwatcher

Har aldrig orkat spela ut Höstryttaren eller utforska hela stället men nu känner jag att det är hög tid för det, med tanke på att jag aldrig sett det där hindret xP

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.