Chrome Pointer

Bronsplats

   Igår kikade jag in på Wikias statistik för att se lite hur SSO Wiki ligger till. Senast jag tittade där var Wikin Sveriges sjätte största till antalet sidor - men vet ni vad? SSO Wiki är just nu Sveriges tredje största Wiki! Ja, jag är galet stolt över mitt projekt som så många har bidragit till, jag hoppas verkligen att det kommer fortsätta att växa :) Tyvärr finns det tusen gånger fler engelskspråkiga Wikias med otroligt många fler sidor än på de svenska, så det engelska SSO Wiki kommer nog aldrig komma upp i toppen där; men vi får hoppas att den ändå kommer kunna matcha sitt svenska syskon i storlek en dag, eller hur? :)
 
   Glöm inte bort tävlingen om Jorvikipedias nya logga (finns ett par inlägg längre ner) och ett stort tack till er underbara som redan har skickat in bidrag samt delat tävlingen vidare!






Daphne Dragonheart

Vilka är större?

Svar: Stargate (som mest verkar ha dragit alla artiklar från den engelska versionen genom Google Translate) och YaberOlan (har inte en aning om vad den handlar om)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.