Chrome Pointer

Annat att göra

   Har massa grejer att göra hemma, har en massa Jorvikipedia-grejer att ordna (och då menar jag EN MASSA, har har ett helt jäkla Mount Everest av jobb framför mig), har en uppsats att dra ihop (ni som korrekturläser Voldy II Hitler, jag behöver verkligen er respons pronto) och har helt enkelt... inte tid att hänga här under resten av dagen. Kan hända att jag låter mig själv ha lite kul och gör en redigering medan jag glor på ESC-finalen ikväll (btw, tack för fina ord om Sparkle-redigeringen på både blogg och Insta, så himla snälla ni är), men just nu måste jag verkligen ta tag i annat.
 
   I morgon bitti dyker det upp en Jorvikipedia-relaterad tävling här med fina priser, så håll koll! :)


frida longlake

jag ska skriva en uppsats om harry potter till svenskan på 2000 easy seriöst älskar harry potter haha

Matilda Greenstone

Hej!

Tänker du publicera Voldy || Hitler på bloggen?
Annars skulle jag jättegärna läsa den! :D

Svar: Kommer inte publicera den på bloggen, däremot kan jag skicka den till de som kan läsa :) Den är inte färdig och därför har jag nu letat korrekturläsare som skulle hjälpa mig med några frågor, dock har jag inte fått svar från ens hälften av de som bad om att få korrekturläsa...
Esmeralda Silverforce

frida longlake

Skicka gärna voldy till mig :) frido@hotmail.se

Lilly Underwood

Du kan även skicka till mig! Bifogad mejladress :)Har absolut inget för mig varken ikväll eller senare i veckan (Förutom lite ridning) så jag har gott om tid!

Matilda Greenstone

Jag korrekturläsare den gärna, borde hinna på kanske 1 dag om det är bråttom! Beror på hur lång den är.

Men jag läser både snabbt och noggrant, så mejla bara om du behöver hjälp!

Matilda Greenstone

Oj, korrekturläser ska det stå.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.