Chrome Pointer

10 grejer om mig

  • Den bästa känslan på hela jorden är den då man sitter på en häst man bara klickar med, och man knappt hinner tänka tanken på vad man ska göra innan hästen förstår vad man vill ha ut av den, samtidigt som det hela liksom är enkelt. Då man väl har fått känslan av att ha hästen i en bra form i bra balans och allt bara fungerar, då är det nästan omöjligt att toppa det - åtminstone till nästa gång man återupplever känslan.
 
  • Det näst bästa är en rejäl galopp på en lång sträcka ute i naturen. Det ska vara antingen sommar och sol med grönt gräs eller ett tjockt lager luftig snö.
 
  • Jag har ett stort anteckningsblock där jag skriver upp det mesta jag måste göra på SSO Wiki. Det ligger alltid bredvid mig på skrivbordet då jag spelar SSO.
 
  • Jag har fyra bloggar - den här, min gamla IRL-blogg som nu har gått i graven samt två testbloggar där jag testar kodning. Testbloggar är jättebra att ha :D
 
  • Jag har bara spelat ut hela Starshine Legacy 4 en enda gång. Har tänkt dra igenom det igen men tröttnar alltid innan sista nivån och har inte lust att göra den.
 
  • Det bästa med att jag är så lat som jag är är att jag är expert på att hitta smarta lösningar och genvägar till saker som jag egentligen inte vill göra. (Ett exempel är då jag skulle fylla vatten i ponnyernas vattenhinkar då jag var stallvärd på min gamla ridskola - genom att dra loss ett redan löst plaströr från vattenledningen kunde man lätt fylla vattenhinkarna då de stod på marken, istället för att lyfta upp dem till vattenkranen (vilket var galet tungt), och metoden blev så uppskattad att till och med ett par anställda började göra på samma sätt)
 
  • Jag står inte ut med Stallet Gyllenbladet. Då jag levlar och gör dagliga besöker jag stallet inte en sekund mer än jag behöver. Vet inte varför jag har så svårt för det, men jag trivs verkligen inte där.
 
  • Det som jag tycker är värst med att översätta SSO Wiki till engelska är att spelets översättning till engelska från början inte är den bästa, och om man ska använda sig av texter från spelet får man dras med många stav- och grammatikfel. (T ex som platsbeskrivningarna man kan se vid kartan, som finns både på svenska och engelska Wikin.) Jag blir jättenervös över att vissa grejer inte blir perfekta!
 
  • Jag har aldrig gått Photoshopkurser eller liknande och är mestadels självlärd. Nästan varje gång jag har lärt mig något nytt är det för att någon säger "man kan göra sådär också" och först då inser jag att jag har krånglat till det för mig själv i flera år.
 
  • Jag älskar sidan UltraFacts på Tumblr. Massor av random fakta som man inte hade en aning om, men som kan vara kul att veta. Alla grejer som postas där finns det också källor till, så att man an läsa mer direkt om man är intresserad. Kika in på Ultra Facts HÄR.
ultrafacts:

Source More Facts
   Översättning: Presidentfrun Eleanor Roosevelt tillät endast kvinnliga journalister på hennes presskonferanser för att se till att dagstidningarna skulle vara tvungna att anställa kvinnor.


Wirre Weris Drake

Testbloggar brukar jag också använda mig av :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.