Chrome Pointer

Yaay, sömn!

   Då man verkligen får sova ut för första gången på typ tre veckor (trots att jag hade lov förra veckan) - det är så skönt så det finns inte.
 
   Idag ökar mitt rykte med Goldspurs, och dessutom kommer Savoy upp i lvl 12 om jag pallar anstränga mig lite. Jag hade nästan tänkt ändra om lite i mitt hemstall också, för nu känner jag att en Herr Iddy är högt saknad... Tänkte att Remus och Helios är förtjäna av lite vila just nu, medan både Iddy och Poppy behöver återta sina platser i stallet. Eftersom jag vill att Misty och Gigi ska vara tillsammans så får de stanna ett tag på Hästön - åtminstone tills Savoy är färdiglevlad. Det räcker med en snigel i stallet!
 
   På tal om Hästön så är jag väldigt glad över att priserna sänktes häromveckan. Fantastiskt schyst, nu är det ju lite mer överkomliga priser ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.