Chrome Pointer

Winterbringer

   Igår då jag publicerade svaren på frågestunden nämnde jag att jag sett en SSO-serie på Youtube som jag tyckte var riktigt bra. Den finns faktiskt bara i ett avsnitt än så länge (och jag är osäker på om det ska komma fler avsnitt eftersom det här gjordes i december förra året), men den är fantastiskt välgjord och något väldigt annorlunda! Avsnittet är på engelska men jag tror inte att det är så svårt att förstå vad som sägs.
   Kan också passa på att nämna att videon är gjord av Anastasia Eveningstar. Ni som hänger på SSO-sidan av Facebook har säkert sett hennes fantastiska redigeringar och målningar.
 
 
 


Calimbi

Oh den hade jag missat :o Tack för att du la upp den :D
Du får gärna ta en titt på min sso serie om du har lust :)
Här är trailern till den :)
https://www.youtube.com/watch?v=g5PYlQ8eAuY

Svar: Måste säga att jag har jättesvårt för SSO-serier, men jag tyckte den där videon var jättesnyggt gjord! Duktigt av dig, den var jättehäftig trots att den var så pass kort :D
Esmeralda Silverforce

Calimbi

Tack :) det va kul att höra ^^
Har bara del ett ute just nu.
Och jobbar på del två. men det tar massor med tid x)
tack för att du tog dig tid att titta :)
Del 1: https://www.youtube.com/watch?v=NlTq_8GAQjE

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.