Chrome Pointer

Vinnare av tävlingen

   Idag flyttar min lilla Pretty hem, yaay :D Den här gången var det faktiskt bara en enda vinnare i gissningstävlingen - nämligen Lily McLee, som helt korrekt gissade att min Party Princess aka. Pretty är en Jorvikisk ponny, en liten linfux! Pretty flyttar hem lite senare idag.
 
   Lily, skriv ett inlägg som du vill ska synas på Monokerus.se och mejla det samt bilder (om du vill ha bilder i inlägget) till mig på esmesilverforce@hotmail.com - och kom ihåg att du får skriva om precis vad du vill :)


Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Jag kände en häst för flera år sedan som var en linfuxponny och hette Pretty, haha!

Svar: Haha, sammanträffande x) Jag tyckte att namnet skulle passa den hästen fantastiskt bra, och jag är jättenöjd med henne :D
Esmeralda Silverforce

Lily Mclee

Vad kul! Mailar dig så fort jag skrivit klart :)

Myra

VISA OSS PRETTYYY

Svar: CHILLA VA I'M ON IT
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.