Chrome Pointer

Värt att höra från GHS

   Först nu har jag tid att skriva on GHS! Hamnade på en middag igår och var inte hemma innan halv två. Ack, dessa nattbussar (som tar en heeelt annan väg än planerat, ugh)
 
   Jag blev lite generad, väldigt stolt och minst lika glad då jag kom fram till SSO's monter och presenterade mig, och genast fick responsen "Vad roligt att du kom, och tack så mycket för Wikin". Jag är inte van vid att vara duktig på saker jag tycker om, och att höra den uppskattningen var fantastiskt. Den absolut bästa boosten mitt lilla självförtroende kunde få, och det gjorde verkligen min dag! Därmed ger jag även ut ett stort tack till alla er som någon gång har hjälpt till att redigera på Wikin, eller sett till att sprida den vidare genom länkningar. Utan er hjälp hade Wikin inte kunnat bli så stor som den är idag!
 
  Både GM Heather och Lucia hade Star Stable-t-shirtar samt hoodies. Jag vill jättegärna ha en, och jag har snackat med flera spelare som vill samma sak, så jag frågade om det skulle vara möjligt att köpa en. De sa att de skulle se efter något företag som kunde trycka upp tröjorna i större skala och att det kunde hända att det någon gång i framtiden (observera "framtiden", det kan ta ett tag) kommer en webbshop där man isf kan köpa tröjor.
 
   Medan jag och min kompis stod där och hängde funderade båda våra GM över en Instagramtävling (medan jag typ hoppade upp och ner och ba "jamen ja vad roligt"), och sen snickrade de ihop tävlingen. De pratade om att försöka göra fler tävlingar i framtiden (vilket jag tyckte lät lite fantastiskt), samt att försöka ha någon till spelträff i Stockholm senare i år. Vi får väl verkligen hoppas att det händer - isf kommer jag absolut dit om jag har möjlighet, nu känner jag mig snäppet modigare än innan och det vore riktigt kul att kanske träffa några andra "vanliga" spelare också :)
 
   Jag fick spela SSO på Mac för första gången! Grafiken ser ganska annorlunda ut på Mac (lite mer dataspelsaktigt än på PC, om jag ska försöka beskriva det) och vi hade en liten diskussion om saken. Om jag fattade det rätt kanske Mac-versionen ändras lite så att den blir mer som PC-versionen i framtiden, men det är ju ingenting alls som påverkar själva spelet mer än till det visuella. Häftigt var det att få se iaf!
   Då jag loggade in fick jag en typ femsekunders sneak-peak på spelets nya hemsida! Den testas just nu och om allt går bra ska den komma inom några veckor! Av det jag såg så kändes den mer "mogen" och talar mer för spelet än av den nuvarande gör. Vet inte riktigt om det var slutversionen eller bara en test, men det bådar verkligen gott och det ska bli sjukt kul att se hemsidan "på riktigt"! Nu vet vi iaf att den verkligen är på gång :D
 
   Jag frågade om de nya ridbyxorna med ridstrumporna då jag ändå var där. Vi kan sammanfatta det som att det blir en sjukt massa extra trassel att försöka koda strumpor som ett extra plagg, och i dagsläget har de så mycket annat att göra så det prioriteras inte. Att släppa ridbyxor med "fasta" strumpor på sig var den enkla lösningen - nu tycker jag själv om de båda som nyss släpptes, fler sådana skulle väl också vara trevligt, sen om det faktiskt blir så att de hinner fixa strumpor som separat plagg kommer jag absolut inte klaga!
 
   Sen en snabb grej angående själva spelet just nu (eftersom jag blev så paff att jag var tvungen att fråga "var det där meningen?") - Jakob Goldspur är SNÅL. Han ska inte ge ut mer än 1 JS i sina uppdrag (eller åtminstone inte det första, jag har inte hunnit spela efter att ha gjort det) eftersom han är en jädra snåljåp ^^
 
   Lämnar spelet, övergår snabbt till spelets Facebooksida. Dels pratade vi lite om den, dels vill jag bara säga (vilket jag sa till dem också) att det är helt vidrigt vilken galla folk spyr ut sig om SSO för att sedan höja Riding High till skyarna - trots att RH inte ens existerar än. Sen står jag verkligen fast vid min åsikt om att jag inte alls tror på RH, jag tror inte att de har resurserna för att göra det de lovar och det känns bara som ett huxflux för att få pengar. Så, nu har jag sagt det igen. Spelet har ju inte ens ett företag bakom sig. (Ja, jag kände mig tvungen att totalsåga RH även live, hehe...)
 
 
 
   Det var det jag kände var värt att dela med sig av. Det var en kul upplevelse och jag hoppas att SSO kommer ha montrar på fler hästevent - Jag lär antagligen hamna på Falsterbo i sommar och i höst kommer jag med nästan all säkerhet också gå på Sweden Horse Show. Vore jättekul att kunna traska förbi och säga "hej" även där :)
   Har ni varit på Svenska Mässan under veckan och gått förbi SSO's monter?


Lovisa Westforest

Hej! Jag skulle bara säga att jag troligtvis också kommer att besöka Falsterbo i sommar! :D Hoppas att sso är där då med! c:

Svar: Vad roligt! Det får vi väl hoppas :)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Jag har varit där både fredag och söndag :3 :D

Nadia Moonnight

Jag var där i Fredags!

Isabella Moonwater

Jag var där idag (söndag)
Träffade Malin, hur trevlig person som helst <3 hoppas verkligen att dom kommer ha mer liknande saker på fler ställen!

Regina Eastwright

Håller HELT OCH HÅLLET med dig Esme om Riding High, hela spelet känns så fejk det bara kan bli. Tror inte ett dugg på det!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.