Chrome Pointer

Uppdaterat och mer finstilt

   Väldigt lik den gamla, men jag tycker den här blev mycket bättre. Hade jättesvårt att hitta en bra font-stil som såg vettig ut (ville komma ifrån den gamla, och jag kan ändå inte hitta den på min dator), så det blev till slut den klassiska Luna Bar. Tyvärr är den liiite tunn då bilden zoomas ut, men jag tror ändå att det blir fullt läsligt.
   Helt okej va? (Är jättesugen på att beställa en tröja med det här som tryck, men isf måste jag mejla till SSO och fråga om upphovsrätten på loggan så att det är helt solklart... Just det här verkar nämligen vara helt ok, men jag måste ha koll på rättigheterna om jag vill ha en tröja...)


Luna Snowwatcher

Oh! Luna bar, det verkar fint det! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.