Chrome Pointer

Undrar-

   Vilken av dessa hästar tycker ni är snyggast? Jag har ända sedan de kom till spelet funderat över vilken av dem jag vill köpa (för jag vill verkligen ha en av dem!) men jag kan inte bestämma mig för om det är snyggast med svart eller brun man... Säg gärna vilken av färgerna ni tycker är snyggast, och i vilken manstil! Haha, har beslutsångest här... (säger inte att jag ska köpa hästen nu, det kan lika gärna dröja månader till dess, men jag har funderat över det här så länge - känns lite onödigt att köpa båda!)
 
 


Juliette Stardawn

Båda är riktigt snygga, men eftersom jag har den med brun man själv, tycker jag den är finast! Den i lång eller kort man är otroligt fint och manen smälter in så fint med hästens färg :D

Rosalie Northside

Tycker faktiskt att den med svart man är mycket gulligare. :-)

Alice

Tycker den i svart man är finare! Speciellt med kort eller lång man!

Rose Goldfield

Svårt val.. Men jag tycker nog att den med brun man är snyggare :3

Sylvie Silverdawn

Jag anser själv att den med svart man är mycket snyggare. Den 'bruna' tycker jag ser smutsig eller dammig ut vilket förstör. :)

Stephanie Mountainhill

Tycker den med brun man är finast, lite eftersom jag själv också äger en sådan. Den är allra finast i kort eller lång man tycker jag. :)

Amanda Silverlord

Äger den med brun man och e jättenöjd :D Och om du köper den e den jätte snygg i den "mellan" långa manen om du förstår vad jag menar :)

Juliette Starlord

BRUN *-* den andra ser lite sådär konstig ut men den bruna smälter in så bra med kroppen :)

Adrienna Darkbell

Jag vet inte varför, men tycker den med brun man är mycket sötare :3

Wirre Weris Drake

Jag personligen föredrar den med svart man och svans :)

Siri

Den bruna manen passar hästen bättre, enligt mig, och tycker den passar bäst i den kortaste och den längsta manen.

Felicia

Tycker personligen att den med brun man är snyggast, det passar liksom in bättre till hästen. Föredrar den korta manen på den :)

Renee Bluebridge

Jag äger ingen av dem, men om jag skulle va tvungen att köpa en skulle jag ta den med brun man! Med den längsta manen :D

Anonym

Tycker att båda är lika fina faktiskt hihi ^^ Har ju den med brun man på mitt förra konto, spelar inte där längre så du kan ju pröva den där om du vill :3

Stacy Nightdaughter

Tycker att båda är lika fina :3 Men dem ser bäst ut i lång man ;)

Gloria Slowwater

Den med svart man känns lite för... mörk. Tror jag skulle välja den bruna, fast släppa ut håret på den.

Lucy Westlake

Svart man ffs!

Lovisa Westforest

Jag tycker du ska köpa den med svart man! Den passar i alla manstilar medans den andra bara passar i knoppar! :/ Annars ser den bara gammal, grå o rent ut sagt ful ut med nåt annat! :/ Jag själv äger den men skulle hellre vilja ha den andra, men är för snål för att byta xD

Ida Goldforest

Engelska fullblodet! Har det och älskar honom otroligt mycket!😍

Michelle Ponystreet

Jag tycker du ska ha den med brun man! Den med brun passar bättre och smälter vackrare ihop, jag har den med brun man och jag tycker den är finast av dom 2. Fast då ska man ha den längsta manen på den :D

Sophia Puppyheart

Asså, jag ser typ ingen skillnad på om manen är svart eller brun på dom där bilderna men jag gissar att den med brun man är den med knoppar…?😮 Aja, iallafall tycker jag att du ska köpa den med svart man och sen ha den längsta manstilen…

Scarlett Silverwood

Den med svart man. Tycker att båda är söta, men den har helt klart mer karaktär. Love it ♥

Lily Mclee

Jag har själv den med svart man och tycker den är superfin i den längsta manen! Halsen på den "tomma" sidan ser verkligen snygg ut då ;)

Regina Eastwright

Svart helt klart :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.