Chrome Pointer

Tips på ett mycket bra inlägg

   Jag har tidigare snackat om igenkänd vs. känd här, eftersom det för ett tag sedan var en väldigt stor debatt. Då tog jag upp ungefär hur fjantigt jag tycker det är att särskilja orden (typ att säga "man kan inte vara känd, men man kan vara igenkänd", för seriöst, det är ingen större skillnad, varför är det så viktigt att lägga tyngd på det?) bland annat.
   Nu har min alpackabesatta klubbkamrat Myra Riverfall skrivit om ämnet samt tagit upp hur olika mer kända spelare kan bemöta sina fans på olika sätt. Jag håller med henne till tusen gällande ämnet och jag tycker verkligen det är jätteviktigt för alla att läsa inlägget. Fundera på ett par saker då ni läser det:
 
   1. Oavsett vem du är, hur beter du dig mot dina medspelare?
   2. Om du såg upp till någon, hur skulle du vilja bli behandlad av den personen?
   3. Om du ser upp till en person och ser den behandla andra människor illa, hur långt är du beredd att gå för att skydda denna person?
 
 
   Läs inlägget HÄR.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.