Chrome Pointer

Tiden flyyyyger

   Ojoj, det känns som att jag kom hem från jobbet för en kvart sedan och klockan är helt plötsligt fem! Hur gick det här till?
 
   Egentligen borde jag verkligen inte sitta vid datorn för mina axlar (samt armbågar, som nu också börjar smärta) tar kol på mig, men jag har verkligen inget att göra utan min dator. Just nu är det en snabb levlingsrunda som gäller, får se hur mycket jag hinner innan kroppen säger emot.
   Förutom att kroppen inte vill jobba med mig så är mitt huvud helt tomt på bloggidéer, därav att jag i morgon börjar med en ny bloggutmaning. I övrigt får ni självklart precis som alltid gärna kommentera om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om.
   Någon gång i veckan lär det komma något avsnitt ur Photoshop-kurs-grejen också. I skrivande stund har en klar majoritet av de som röstat i omröstningen över saken sagt "ja", så... varför inte? Då blir det ju dessutom uppdatering här också.
 
   Det är ungefär läget - så vet ni det. Jag kommer försöka hålla uppdateringen här som vanligt, fast med hjälp av tidsinställda inlägg under vissa dagar då jag verkligen behöver hålla mig borta från datorn. Jag ska ha den här kroppen i (förhoppningsvis) minst 40 år till, gäller att jag försöker ta hand om den då den börjar säga ifrån!


Sso spelare

Skriv om instagramkontot starstabletruth och bloggen gossipstable.blogg.se

Svar: Jag följer per regel inte privata Insta-konton, men skvallerbloggar överlag ska jag absolut skriva om, tack för tipset!
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Kan du inte skriva om ditt favoritställe i Jorvik? :)

Förresten vill jag tacka dig för att du kommenterade på min blogg, det kändes sjukt stort för du är lixom min SSO-idol. Du ger mycket inspiration och har alltid något kul att skriva. Jag kommer fortsätta läsa denna bloggen tills du tar bort den (och jag hoppas att det aldrig händer för den delen). Tack igen! :D

Svar: Visst, tack för tipset :)
Åh så roligt att höra, tack själv för dina fina ord! :D
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Hej!
Denna fråga är nog lite liten för att ta upp ett helt inlägg, men varför namnet Monokerus?
/Ida

Svar: Det namnet är kvar från min första (och enda tidigare) blogg som jag skrev i nästan dagligen mellan att jag var 14-18. Det här var från början en underblogg och jag hade helt tänkt byta namn då jag skulle köpa egen domän, men det var några som påminde mig om vilket åzum namn Monokerus var så jag behöll det då ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.