Chrome Pointer

Suck, datorer

   Jag kommer ha min nya dator antingen på måndag eller tisdag, och ni har inte en aning om hur otålig jag är! Dels pallar jag inte riktigt spela SSO på min nuvarande dator eftersom den ändå bara lär dö, dels har datorns virusskydd nyss gått ut så jag vågar typ inte göra något alls på internet eftersom jag ändå är lite rädd om plåtburken. Laddade ner någon gratis anti-virus-grunka som en vän till familjen rekomenderade, men jag litar inte riktigt på Avast xP
 
   Jag lär synas i spelet ändå fram till dess, men bara så ni vet så kan jag försvinna igen typ närsom - har gett upp på alla hemska fläktar runt om mig, jag frös ju typ ihjäl.
   Om det är roliga inlägg ni är ute efter hänvisar jag idag till listan jag postade runt lunchtid med tidigare inlägg jag skrivit, så försöker jag hitta på något roligt här i morgon. Idag är jag ensam hemma så jag tänkte ha filmmaraton och dra igenom några filmer jag tänkt se i flera månader ^^ Hare bäst!


Alanis Moonstorm

Avast är ju typ det bästa virusskyddet på marknaden vad jag vet. Har flera vänner som hellre använder Avast gratisversion än diverse betalfunktioner, helt av säkerhetsskäl. Så du kan vara lugn med Avast. Det fungerar utmärkt. :)

Svar: Åh, det är så? Det har nämligen spunkat sönder sig totalt här, jag hann få det färdiginstallerat innan min ärkenemesis Zhe Horrible Blåskärm dök upp och sabbade min dag xP Får väl hoppas att min stackars burk klarar sig åtminstone till nästa vecka x)
Esmeralda Silverforce

Anonym

*Betalantivirusprogram, inte betalfunktioner.. Ibland skriver jag snabbare än jag tänker.

Svar: Hahaha det är chill, känner igen mig i det x)
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Instämmer med föregående talare, Avast är utmärkt. Har själv haft Norton tidigare och det... Tja, hade det inte ingått när jag skaffade datorn hade det känts som att kasta pengar i sjön. En hel del gratisprogram är riktigt bra jämfört med liknande betalvarianter. Jag fick förklaringen att Avast jämfört med Norton är ungefär som VLC jämfört med Windows Media Player, båda är bra program, men det ena kostar inte en förmögenhet om man inte skaffar en dator där det ingår. Bra jämförelse för mig som är relativt askass på datorer och i princip lever efter devisen "Have you tried turning it off and on again?".
Fördelen med människor omkring sig som kan både mjuk och hårdvara, man får bra tips och sparar en hel del pengar.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.