Chrome Pointer

Snabb redigering

   Satt och viftade lite med en bild på Gambit igår. Det här var mest ett "nu-ska-jag-lattja-järnet"-moment, men jag tycker ändå det är lite kul att dela med sig av såna här grejer.
 
 
   Om jag bara hade lite mer tålamod skulle jag ha piffat upp bilden lite till, men jag fastnade med den liksom mitt i rensningen av min Fraps-mapp. Bilden kanske uppdateras då jag har tid, jag har sparat den så att jag kan leka lite hur jag vill med den ^^


Myra

Åå sånt där vill vi haa!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.