Chrome Pointer

Puh, saker kanske kommer lösa sig

   Har fått fatt i en snubbe som har en massa datorer på lager, så vi skulle se om han kan få fram en schyst dator åt mig för rimligt pris... om det går som jag vill kanske jag har en ny, fräsch dator som inte dör av överhettning stup i kvarten redan mot slutet av nästa vecka :D För att göra det hela ännu lite bättre så har jag fått ett jobberbjudande idag så jag kommer ha någon slags inkomstkälla i höst... + att min kusin har prackat på mig tio stora kakor Marabou-choklad. Åzum dag!
 
   Till att börja med ska jag nu bota min huvudvärk som hållt i sig hela dagen, men sen tänkte jag levla Gambit (som är på lvl 14 just nu) och ta itu med lite saker som jag inte har hunnit med i veckan - typ gå igenom min inkorg på mejlen samt koda bloggdesign. Om jag blir färdig med det jag vill så tänkte jag börja på en SSO-relaterad redigering - är nämligen himla sugen på att hitta på något i Photoshop ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.