Chrome Pointer

Ponnylevling

   Jag kör på med den där eviga ponnylevlingen, enarmad. Lite jobbigt att inte kunna se sig om, men det funkar. Iofs är det nog ganska bra att jag inte kan levla så mycket, det innebär att det kommer ta några veckor innan både Savoy och Gambit är färdiglevlade och efter det är jag mer än redo för ytterligare en häst :)
 
   Jag har roat mig med att göra egna bakgrunder i Photoshop till min iPhone och iPad i brist på annat, eftersom jag inte har hittat några som jag velat använda mig av då jag spånat runt på nätet. Nu är både Phånen Alfons och Paddan Paddy väldigt stiliga med varsin Sherlock-inspirerad lås- och hemskärm. Jag skulle faktiskt gärna vilja ha SSO-inspirerade lås- och hemskärmar på båda någon gång, fast ju nu kunde jag inte komma på något bra. Kanske något som kunde göras på SSO-kontoret om de någon gång får tid över, gratis wallpapers för oss att använda? Det vore nämligen sjukt åzum!
 
   Min sjukt snygga låsskärm till telefonen (med "rymdbilden" lånad från en Wikipediasida)


Renee Bluebridge

Åhh, dat låsskärm <3

Svar: Hahaha du skulle se skärmen jag har på min Padda, den är ännu snyggare :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.