Chrome Pointer

Party Princess

   Partyprinsessan Pretty gör kanske inte skäl för sitt fulla namn, men söt är hon allt. En ponny av det lite mer nervösa virket och nåde dig om någonting inte ser exakt ut som det brukar under en uteritt - då kommer lilla Pretty inte ta ett steg till. Snäll är hon, till tusen, men hon ser monster överallt. I hagen med kamraterna kan hon dock kaxa upp sig rejält och där är hon inte rädd för att ta i med hårdhandskarna; för trots att hon är ung är hon ranghög.
 
 
   Namn: Party Princess
   Tilltalsnamn: Pretty
   Namnbetydelse: Party Princess kan översättas till "partyprinsessa". Pretty är engelska för "söt".
   Född: 2010
   Ras: Jorvikisk ponny kat. C
   Lynne: En väldigt vänlig och försiktig liten ponny som är rädd om sig. Kan kaxa upp sig lite i hagen, men är en riktig räddhare att rida.
   Level: 15
 
 
 


Lily Silverhall

Vet du vad man köper mörkrosa benlindor? Hittar inte på databasen :S

Svar: Jag tror faktiskt tyvärr att det inte finns några. Det har funnits vid SSO's födelsedagsfirande, men jag tror faktiskt inte att det går att få tag på några i spelet just nu :/
Esmeralda Silverforce

Siri

Ååh hon passar underbart i rosa

Cristina Silverbell

Åh vilken sockersöt liten ponny! *-*

Quinn Catforce

Åååh hon är ju jätte söt! Hade hon haft lite bus i blicken hade det varit perfekt!😻😻

Alva Lionrock

Jag har oxå det namnet på en av mina ponnys!
Du är bäst på att hitta på namn på hästar!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.