Chrome Pointer

Pandoria i annan färg

   Häromkvällen hade jag en diskussion med Alva i klubbchatten och helt plöstligt sa hon något om att Pandorias rosa färg kanske inte var det mest ondskefulla man kunde hitta på. Det tyckte jag var rätt intressant, för jag hade nog aldrig funderat över allt det rosa i Pandoria. Rosa förknippas ju ofta med söta små flickor, och att ha färgen som nästintill en symbol för en ond plats är ju inte den vanligaste kombon.
   Nu är jag ändå så van vid att Pandoria ska vara rosa, men då man väl funderar över saken är det lite kul att föreställa sig platsen i en annan färg. Kan ni tänka er ett gult Pandoria? Jag kan nästan föreställa mig ett blått, men alla andra tänkbara färger känns helt... fel, haha.
 
 
 
   Jag vill supergärna se Pandoria i SSO, men jag tror nästan att det kommer hända någon gång ändå, med tanke på att vi har fått stänga Pandoriska sprickor redan. Förhoppningsvis blir dert Pandoria som man minns det från SSL, med mörkervarelser och svampar och allt vad som nu fanns ^^ (Fast nu blir jag nästan full i skratt då jag tänker mig Pandoria i en annan ton än den här rosa/lila färgen man är van vid)


Fiona Mcpaw

Åh vill verkligen se Pandoria i SSO någon gång. Det skulle liksom bli fantasydelen av SSO, för som det är idag är det väldigt "verkligt" som ett vanligt hästspel, så jag saknar en del av mystiken som fanns i SSL.

Just den rosa färgen... jag velar lite mellan att kalla den ond eller bara för Pandoria-färg, för jag tror inte att allt i Pandoria är ont. (Tex Fripp på den goda sidan där.) Skulle nog inte heller vela se det som någon annan färg ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.