Chrome Pointer

Ojoj

    Tack för att ni delar med er om åsikter gällande de båda pållarna jag frågade om tidigare idag! Jag vet fortfarande inte vilken av dem jag är mest intresserad av (och har ändå funderat över saken i snart ett år nu), men det lossnar nog ^^
 
   Just nu sitter jag och målar på min kommande header :) jag har också försökt lösa ett problem med desginen som verkar dyka upp med bredare datorskärmar - vet inte riktigt om jag lyckades lösa problemet för det var så mycket som spunkade. Jag tror dock att det kommer se liiite bättre ut, men jag återkommer om just den grejen då nya designen är uppe.
   Aja, jag återkommer.
 
   EDIT: Det nya är uppeeeeee!


Myra

ÅÅÅH jätteläckert! Bra jobbat! :D Älskar harmonin bland färgerna du fått till. :)


Svar: Taack :D Jag sa ju att lila är åzum (y)
Esmeralda Silverforce

Anonym

åh gud så fint <3 älskar verkligen den nya headern

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Wirre Weris Drake

åh lila, en utav mina favorit färger <3

Ida Hawkberg

Hejsan!
Awesome design :D
Jag har några frågor c:
1. Hur målar du dina tyglar? När jag målar tyglar så blir de typ "suddigt" eller "Pixligt" i kanterna, om du förstår vad jag menar xP
2. Hur klippte du in tunnan så att det såg snyggt ut? När jag klipper ut blir det typ "pixligt" i kanterna D8
Jag använder PSE 11 ^^ c:

/Ida Hawkberg

Svar: Tack så mycket :D

Jag målar tyglarna med en vanlig rund pensel, storlek 3px. Jag fyller i tyglarna 1-2 gånger beroende på hur bra färgen syns.

Varje gång jag ska klippa in något använder jag suddgummit för att sudda ut bakgrunden runt föremålet, sedan sparar jag det i PNG-format för att kunna klistra in i någon bild senare. Jag har rätt liten storlek på suddgummit så att jag har kontroll över kanterna - då kan jag sudda ut det mest "pixeliga" men ändå behålla formen på föremålet ^^
Esmeralda Silverforce

Sylvie Silverdawn

Jättefint! Lila blev verkligen en toppenfärg till detta. :-) Som vanligt gör du ett superbra jobb!

Siri

det ser awesoooome ut

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.