Chrome Pointer

Ny vecka och ledigheten är slut

   Jag hade nästan glömt att jag hade sportlov, jag har gjort så mycket så jag har varit allt annat än ledig! Jätteskönt är det dock att ha sluppit skolan i några dagar det behövde jag just nu :)
 
   Sabina Waterdawn och Linn Nightstorm, ni måste skicka en kommentar eller ett mejl till mig så att jag vet exakt vilka mejladresser ni har. (Det var många som missade mejladresserna i kommentarerna eller skrev fel, så jag vill vara säker på att koderna hamnar rätt.) Ni har den här veckan på er, sedan drar jag två nya vinnare av de två sista koderna. Så som Gunde Svan alltid säger i Fångarna på Fortet: "Skynda skynda!"
 
   Igår eftermiddag fick jag ett mejl från en (förhoppningsvis) framtida bidragsgivare till Wikin, som frågade om varför Wikins infomation om Star Academy är så väldigt sparsam. Han fortsatte med att berätta för mig hur man får igång SA-spelen på Windows 7, eftersom jag har haft problem med det - ja, ni kan ju gissa vad jag gjorde mitt i natten! För första gången på åtta år kunde jag spela Star Academy (jag nästan grät av glädje - tack återigen, Bergdotter!), så nu kan jag lova att Wikins SA-sektion kommer utökas under veckan. Dessutom kan jag utlova lite bilder från spelet.
   Denna räddande ängel är ute efter det tredje Star Academy-spelet - om någon vill sälja det eller vet var han kan få tag på det kan ni väl hojta till, han ville väldigt gärna ha tag i det. (Om någon btw säljer spel 2-4 alls så är jag dessutom intresserad!)
 
   Det var väl typ det som var viktigt nog för att rucka på min nästan-obligatoriska-morgonbild. Från och med idag börjar jag inte förrän klockan elva på måndagar, så nu ska jag förbereda lite inför veckan :)


Luna Snowwatcher

Hmm... Har försökt att spela mina SA-spel i nästan 3 år nu :/

Svar: Precis som Fredrik skrev i sin kommentar så är det två filer som ska bort, sedan går det att starta spelen :)
Esmeralda Silverforce

Fredrik

Lösningen är ta bort d3d9.dll från installationsmappen (gäller del 1 och del 2). Sedan är det bara att starta som vanligt. För del 4 ska det inte vara några problem.

Wirre Weris Drake

Åh mitt sportlov är också slut, jag vill ha längre, finns så mycket jag vill göra xD

Fiona Mcpaw

ÅH GÅR DET? :D Fast jag har Win 8.... hoppas hoppas. Så slipper jag sitta på golvet i gästrummet med gamla burkdatorn, haha.

Frida edbom

Hur är det för del 3? Hittar inte den filen

Svar: Vänta va? Menar du spel 3 och vilken fil pratar du om?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.