Chrome Pointer

Ny header

   Jag kände mig inte riktigt nöjd med den förra headern, så det blev nytt nu, med bilden som jag började fixa med igår. Det här känns mycket bättre, så den här kommer vara kvar åtminstone tills jag skaffar mig en till häst ^^ Jag tar det lite lugnt med Prettys levling just nu, mitt mål är att gå upp med minst en level per dag och det håller jag precis just nu. Lvl 6 är hon i nu, och jag kommer inte köpa en ny häst innan hon är på lvl 15.
 
   Nu måste jag dock sova, måste upp vid sju i morgon... ugh.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.