Chrome Pointer

Massa nya grejer

   Idag var jag hemma från skolan så jag levlade Savoy efter uppdateringen. Började i slutet på lvl 12 och är nu ett lopp från lvl 14 - fantastiskt!
 
   Flera caféer har fått lite uppgraderingar runt om Jorvik, vilket är riktigt nice. Snyggt är det iaf! Jag har bara gått förbi några av fiken men jag tror att något har hänt vid alla?
 
 
 
 
 
   Vid det här laget vet nog alla att hamnen i Fort Pinta har finputsats på, och nu finns där värsta färjestationen komplett med ett fågelbo för någon rolig sjöfågel.
   Det finns en färjebutik där nere också, dock är den än helt tom. Kanske det händer saker där nästa vecka? Superroligt tycker jag iaf att det är, färjor känns som ett bra tillskott till spelet :)
 
 
   Jag är väldigt nöjd med uppdateringen - om man bortser från buggen med sminken. Jag köpte ju det där som inte alla kunde se förra veckan, så då jag loggade in idag såg jag ut som en vampyr, haha - 25 SC för att köpa tillbaka mitt fina ansikte. Kommer dock inte mejla och be om pengarna tillbaka, jag gissade ju ändå att det här kunde hända.


Cecilia Starhill

Du har säkert redan märkt det, men det sminket som egentligen inte skulle komma förra veckan har ändrats. Det är en större näsa, rosare läppar och ja det är inte lika neutralt som det var innan, jag tycker att det var synd att de ändrade på sminket. :(

Charlotte Snowborn

Levlingen var nog en av de bästa uppdateringarna på länge. Såg dig när du levlade i Gyllenåsarna men jag är på tok för blyg för att försöka inleda en konversation. För jag undrade lite hur fort det gick på de högre levels(?) men nu fick jag ju svar i inlägget.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.