Chrome Pointer

Kläder och smink och allt vad det nu var

   Jag tycker uppdateringen var rätt trevlig. Helt ok kläder, inget i hårväg som lockade mig (men det vore riktigt kul att se hårstilarna i spelet, de var lite roliga!), men det var faktiskt en av sminkstilarna som jag har tittat lite på.
 
   Först i morgon ökar jag i rykte med Goldspurs, bäää. Det typiska med att missa ett par dagars ryktesbyggande! I morgon stannar jag dock hemma från skolan (för jag är i desperat behov av en vilodag), så då blir det lite mer spelande.
 
   Igår fortsatte jag med Star Academy, och jag kom en liten bit innan spelet fastnade och stängdes ner. Så sjukt typiskt, jag hade inte hunnit spara spelet! Ska försöka ta tag i det igen, antingen idag eller i morgon - jag vill gärna komma igenom spelet rätt fort, så att jag kan utöka SSO Wikis sidor om Star Academy lite :) Återigen, om någon säljer, eller vet någon som säljer, Star Academy 2-4, säg jättegärna till!
 
   Ska passa på att levla lite nu. Vad tyckte ni om dagens uppdatering?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.