Chrome Pointer

Jobbig dag

   Har haft en dötrist skoldag, är lite övertrött och känner mig lite allmänt dryg och tråkig. Vågar knappt prata med folk just nu för det känns som att jag kommer vara så sjukt otrevlig så det finns inte, bääh.
 
   Därför så lämnar jag er redan nu för idag och återkommer i morgon. Jag hann inte logga in på SSO igår så nu ska jag göra några ryktesuppdrag och sedan ska jag kasta mig in i Årstidsryttarna för att fota lite bilder.
 
   Ha det bra så återkommer jag med nya inlägg och bättre humör i morgon!


Ida Hawkberg

Hej!
Jag tänkte bara informera dig om att din brevlåda är full, an märker ju inte det själv c8

Svar: Nämen! Fast om du vill mig något är det bättre att kontakta mig antingen i en kommentar här eller via min mejl, jag tycker verkligen att spelets mejlsystem är bedrövligt ;)
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Ah, oki, ska tänka på det! c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.