Chrome Pointer

Jag är lite nyfiken

   I snitt är ni ca tvåhundra läsare som varje dag klickar er in här. Det tycker jag är jättehäftigt. Jag undrar alltså hur i hela friden hittade ni hit från början, och vad gjorde att ni stannade?
 
   Bara för att jag är en nyfiken själ. Och för mig som alltid är en medelmåtta på allt jag försöker mig på är det lite kul att känna att jag har lyckats med något för en gångs skull.


Lilly

Jag fick tips från Emlan (Emelie Silverhaven) att din blogg hade intressanta och varierade inlägg. Jag kan bara hålla med och tittar in här varje dag.

Siri

Tror det var någon länk på någon blogg, svårt att minnas då det var lite mer än ett år sedan jag hittade hit! Sedan så tycker jag att du skriver grymt bra så det var därför jag har stannat såhär länge!

Lucy Macwright

Jag hittade hit via wikin, följde en länk till den från en annan blogg och där hittade jag en länk hit c8 Jag stannade för att... Jag minns inte direkt varför, men du skriver iallafall sjukt bra inlägg och går lite 'djupare' än att bara snacka om vad du gör varje dag xD

Cassandra

Min kompis tipsade mig :3

Matilda Greenstone

Jag minns faktiskt inte, men jag stannade för att du faktiskt skriver väldigt läsvärda inlägg. Du varierar bra med både bilder och lite eller mycket text. Sedan har du en väldigt trevlig attityd här på bloggen också, jag tycker att man verkligen känner sig välkommen och man kommenterar gärna, då du verkligen försöker svara på allt!
Den bästa SSO bloggen, absolut! :)

Matilda Greenstone

Och sen har du också en väldigt fin header och design, och du redigerar och ritar grymt bra!

Gloria Slowwater

Välskrivna intressanta inlägg, trevliga ämnen, gillar djupdykningar i ämnen, trevlig design och allmänt trevlig design här på bloggen! :D

Juni Friendcamp

Kollade på Alice Winterbells blogg på kommentarerna och såg ditt namn och så tryckte jag på det.Då hade jag kommit till en fantastisk blogg med intressanta inlägg och med en vacker design och heder!och då fastnade jag.:D

Stephanie Mountainhill

Jag minns inte riktigt, men vad jag kan minnas var det från wikin jag hittade dig. Direkt fastnade jag, mycket eftersom du har varierade inlägg och skriver intressanta inlägg. Jag tycker också att du skriver grymt bra! Dessutom har du ju en supertrevlig blogg o design och redigerar himmelskt. ^^

Luna Snowwatcher

Jag tror jag hittade hit via en kommentar på min blogg. Sen fastnade jag för dina välplanerade inlägg och fina redigeringar. Stor inspiration! :)

Cynthia Mountainheart

Jag hittade dig för snart ett år sedan via Maria Moondaughters blogg.

Jennifer Winterstar

Jag kom hit via wikin ^^
Stannade kvar för att du hade en snygg design och för att du skriver så sjukt bra! Älskade hur du skrev åsiktsinlägg och lite mer djupare saker :)

Zelda Winterhaven

Jag träffade dig i spelet<3
Bjöd in till vän och chattade, det fick mig att förstå att alla SSO spelare inte var oshcysta som dom jag hade hittat.
Du fyllde mig med hopp och glädje.
Du sa att du hade med WiKIN att göra och att du hade en blogg, nämligen denna.
Jag är inte Star Rider på starstable då jag skapat ett nyss konto efter mitt gamla raderats.
Men hoppas att vänner på mitt nya konto ;)
Lev gött.
// Zelda

Anonym

O fel inlägg
/lovisa

Stacy Nightdaughter

Jag fick ett tips från Maria Moondaughter's blogg och jag blev förundrad över den vackra designen^^
Jag stannar kvar pågrund av alla olika inlägg som tar upp saker som man egentligen inte tänker på. En blogg som sticker ut ur mängden helt enkelt ^^<

Alessandra Kinglord

Vet inte riktigt jag tror att jag sökte på sso bloggar precis då jag börjat spela då din fans med bland dom fem första då jag klickade in här bliv jag förvånad över din klass att skriva då jag själv har svårt att skriva. Men jag blev inspirerad av dig och ja nu ha jag min egna blogg

Fiona Mcpaw

Tusan, jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit xD Det var iallafall strax innan jag började läsa SSO-bloggar överhuvudtaget, så tror det kan ha varit via google eftersom jag googlar saker jag tycker är mysko i spelet ibland. Hade strax innan även hittat till Wikin, men jag visste inte ens att det var du som hade den så det var ju lite av ett sammanträffande ^^

Och tja, varför jag stannade är ju den anledningen att jag tyckte din blogg var lite annorlunda, eftersom du postar en del teorier och har stenkoll på saker från SSL och gamla SS-spelen :P

Myra R

I början läste jag nästan bara Siris hemsida, efter ett tag blev jag nyfiken och tittade runt på andra. Jag kollade in din lite snabbt och i början fastnade jag ej då det var så annorlunda mot andra SSO-hemsidor. Har lite svårt att anpassa mig, antar jag x) Men sen någon gång när jag fick tråkslag gav jag det en chans igen och läste din hemsida lite mer ordentligt och då insåg jag vad högkvalitativt ditt skrivande är!
Stannat och fortsatt läsa för att du är duktig på att skriva, fota, redigera mm men främst för att du inte är rädd för att sätta ner foten när du tycker något är fel. Så är du ju väldigt bra på att uttrycka dig också :) Sedan är det ju ett stort plus att jag oftast har delad åsikt med dig. Det är inte bara en massa babbel du skriver liksom utan en hel del nyttigheter.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.