Chrome Pointer

Ja ni

   Jag får väl sammanfatta dagens uppdatering med att jag är väldigt nöjd, trots att innehållet kanske inte var det jag önskade mig. Det var tre fina hästar, det var en rätt intressant hästmarknad.
 
   Det här med att även de vanliga hästarna nu rör sig är helt underbart. Att komma in i hemstallet och se liv och rörelse är så sjukt fantastiskt så det finns inte ens ord. Under väldigt, väldigt lång tid har mina stora önskemål varit sadelgjordar samt rörliga hästar, och båda dessa är nu verklighet. Jag är obeskrivligt glad över det!
 
   På Hästmarknaden tror jag att många av er märkte att det går att välja kameravinklar vid den nya affären. Jag blev jätteglad - tills jag märkte att alla andra affärer fungerar precis som vanligt. Jag hoppas att det ändras i framtiden, för dessa fasta kameravinklar är mycket bättre imo!
 
   Varje gång man accepterar ett uppdrag ser man nu både hur mycket xp ryttaren får samt hur mycket xp hästen får. Jag tycker det är en jättebra ändring, och det är lite kul att se hur mycket xp hästen får så att man slipper räkna själv.
 
   Det allra bästa med den här uppdateringen är hästarna som rör sig - jag tog ut både Ash och Iddy och bara beundrade mina fina hästar. Supernöjd! Samtidigt så skickade jag Freya och Arwen till Hästön, men jag är lite fattig nu så jag måste tjäna mer JS innan jag kan skicka Savoy efter dem. Har nämligen fyra hästar att hämta hem nu (Remus, Helios, Misty och Gigi) så jag tänkte skicka iväg Ash också. Om något så önskar jag mig nu att hemstallet uppgraderades så att man faktiskt får plats med sina hästar - nu är det ju typ trångt om man har fler än fyra hästar, och det är lite trist.
 
   Nä jag ska inte avsluta det här med att klaga, det vore ju trist. Jag säger så här - jag är nöjd och glad och hoppas att ni också är det ^^ Nu ska jag planera lite inför framtida fix på Wikin, jag tänkte mig ett litet sorteringssystem som jag tror kommer bli jättebra...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.