Chrome Pointer

Inläggstips

   Då jag skrev inlägget om Courtney som publicerades igår hade jag en plan då jag började med inlägget - en plan som jag tappade helt på vägen (jag är duktig på att glömma bort vad sjutton jag faktiskt ville prata om). Min klubbkamrat Genevieve Nightbard å andra sidan har själv tagit upp ämnet nu och lyft upp precis de delar som jag missade helt, och har dessutom skrivit om saken på ett mycket bra sätt.
 
   Läs Gens inlägg HÄR.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.