Chrome Pointer

I slottets skugga

 
 
   Jag är bara tvungen att nämna en grej som hände under GHS i torsdags:
   Sydafrikanen Oliver Lazarus kommer in på hoppbanan. Jag och min minst lika Sherlock-beroende kompis lutar oss fram i våra säten för att kunna se varandra förbi resten av gänget och väser båda två "Lazarus is go!"
   Lazarus vinner den klassen, fel nationalsång spelas, rätt nationalsång dyker upp efter pausen och vill verkligen aldrig ta slut (den höll på i evigheter), Lazarus hoppar i nästa klass och vinner den också. Då han går ut från banan spelas Bee Gees Stayin' Alive i högtalarna.
   Vi tror att det handlar om en kupp.
 
   (Ja, vi stod båda två dagen innan i Götets Sci-Fi-Bokhandel och bölade över att Sherlock-Cluedot var dyrt, haha...)


Fiona Mcpaw

Omg :O Lite vagt för att vara avsiktligt, men häftigt.
(Konspirationer är det bästa jag vet...>:D)

Svar: Hahahaha det kändes så sjukt då man väl satt där x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.